KUP JADRANSKO-PODUNAVSKIH ZEMALJA, GRADAC 2018

Zlatovcica

Junior member
Učlanjen(a)
12.04.2018.
Broj reagovanja
0
Tihi83 je napisao(la):
Ja opet kazem po ko zna koji put, sto neko na napise sta je bilo uradjeno?

Prosto je za demant to da nista nije bilo uradjeno ko god da je izjavio, samo treba da napises sta je to bilo uradjeno.

Ali jebe vas sto znate da ne mozete da lazete, a i ne znate sta ja jos sve imam napisano na papiru pa nebi da ispadate glupi!

Sent from my iPad using Tapatalk

Pa ajde reci kad te kumim, izgoresmo od znatizelje...(malo sale nadam se da ne smeta  :smoke: )

[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=Jo3GkNUKa2I[/youtube]

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
E moj GEGULA grobarski brate,
Imaš baru u dvorištu,ti brineš o njoj da bude čista,lepa i puna ribe,onda imaš komšiju koji poznaje neke tamo ljude koji mogu da ti dovedu babuška kup 2018 na tvoju baru da te izreklamiraju,ali ti moraš da pristaneš da pare od kotizacija idu komšiji,a da će ti on to nekad vratiti možda, i uz to će ti uzeti 10 % za USUGU,A U međuvremenu ti moraš da nađeš sudije za takmičenje,ti moraš da juriš smeštaj ,ti moraš da razvezeš takmičare da ne šetaju oko bare,ti moraš da budeš dobar domaćin o svom trošku ,da se ne brukaš pred ljudima,da im od te kotizacije spremiš ručak,kupiš poklone ,pehare,medalje jer komšiju boli uvo,on ti je odmah rekao da on para nema,a kotizaciju ćeš dobiti ko zna kad.
Ti treba da juriš tvoje drugare ,prijatelje da ti  da ko šta može,da svi takmičari i sudije dobiju neku uspomenu na tvoju baru,majicu,kačket,privezak,olovku ko šta ima daće.Naravno tražiš da ti komšija izađe u susret i od tebe ne uzima pare za učešče koje će ti kao vratiti.
I onda kad on" kaže moraš platiti, boli mene kita" što ti sve juriš ,e onda se komšija naljuti jer si ga ti zaboga uvredio jer si tražio da tvoje pare ne idu okolo već da ti ostanu u džepu.
U međuvremenu je komšija u organizacioni odbor u kome ti radiš ubacio,sebe,šurnjaju i svastiku,da te poprckuju po malo i opominju da nisi našao dovoljno sponzora i da to što si i našao nije dovoljno po njihovim merilima,a boli ih stojko da oni jure sponzore.
u kratkim crtama,a kad se vidimo i opširno ti objasnim

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Evo jubilarne 50-e strane a mi još nemamo info šta je prethodilo onakvom "ucenjivačkom" stavu EKOD-a i nemamo info ko je javio sssr da ništa nije odrađeno,akao i šta to nije odrađeno u tom trenutku.

Pa to su pitanja koja ja ovde postavljam danima.

Dosli smo do toga da trazimo odgovore na ista pitanja!

Ja imam jos po neke ali idalje bez odgovora!

pera je napisao(la):
Provlači se teza da je prvo EKOD ucenio savez pa sve ostalo,što ne odgovara istini,kao što ne odgovara istini tvrdnja o 100000 din nedeljnih troškova ili kako je već napisano,već piše da toliko košta organizacija takmičenja na reci Gradac ,a koju ste do sada dobijali bez naknade,samo to.Čisto istine radi

Cisto istine radi plasiras neistinu!

Kad je drugacije bilo evo dokumentuj nam, posto za ovaj splet dogadjaja postoje pisanj tragovi!!!

Sobzirim da sam se bavio organizovanjem takmicenja odlicno znam koliko sta kosta i ovo sto si izneo je apsolutno netacno.

Drugo meni je licno predsednik ekoda preneo da je 100.000 gubitak EKOD-a zbog zatvaranja reke, i ne dolaska ogromnog broja ribolovaca u tom periodu na reku!

Trece nijedno takmicenje do sad nije organizovano bez naknade, i to nije istina!

pera je napisao(la):
i šta kažeš,Preža je izneo neke informacije,pa Preža je sažeo svih ovih 50 strana u jedan post ,sve ovo što ja pišem danima,isto potpuno jer mu se baš jebe da se rasteže ovde.

Tvoje pisanje ovde nema veze sa njegovim postom, ti danima pokusava da nametnes neke neistine na silu guras pricu kojom si zatrovan, koju si dugo zagovarao i sad normalno od nje ne zelis da otstupi i ako si demantovan sa dosta dokumentacije.

Zasto ne demantujes tu informaciju da nista nije uradjeno, jednostavno objasnis ljudima dokle se stiglo sa organizacijom i kad je o tome obavesten bilo ko od nas!!! Onda nastavis tu gde si stao. Jedan normalan splet okolnosto kojim mozes dovesti da ti neko veruje!

Zasto ne objasnite sve one neistine koje su javno izrecene za SSRS, musicare Srbije, druge reke u Srbiji i sve one neistine oko JPK koje sam ja dokumentovano obrazlozio da su neistine.

Ostavljena vam je slamka da se drcite za nju i taj jedan detalj o kom neprestano gudite, “ko je rekao da nista nije uradjeno”, a nikad niste dokazali drugacije, nijednim dokazim ili argumentom niste ubedili ljude da je bilo suprotno!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
gegula je napisao(la):
Ja ovde danima citam prepiske I prepirke I opet see jedino zna da je I dalje nesloga I kurslus,jedni jednu stranu drze drugi drugu,namerno jedni druge nece da saslusaju I da razumeju,a te price da sednu vinovnici I da rasprave oci u oci kod srba nikad nije bilo Niti ce biti!!!!

Gegula ja sam trazio sastanak od predsednistva EKOD-a i to da se zna, videcemo da li ce se desiti taj sastanak!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Vas par ima pricicu u kom smeru treba da ide Liga I ja to postujem. Do kada ce to trajati videcemo. Zavisice od toga koliko budete mogli svoje sujete I pametovanje da ostavite po strani za neki visi cilj I ukljucite neke ljude koji stvarno nesto znaju o musicarenju u Srbiji

Ko su ti ljudi koji nesto znaju a mi necemo da ih ukljucimo, u ZMKS su svi dobrodosli i naravno svaka promena je dobrodosla ako vodi ka necem boljem? Naravno to ne moze da se svede na ja znam bolje slusajte me vec taj neko mora da uradi i pokaze da zna bolje!

Dosadasnji tok i razvoj ZMKS i razvoj musicarskog sporta je rad i trud ulozen od strane vecine klubova u toj zajednici, ne palamudjenje pojedinaca. Nikada aktivno nisi ni pokusao da se ukljucis sem mrsenja m... po forumima.

Znam ja da da boli tede sto nijedan tvoj predlog niko nije uzeo za ozbiljno, ali kako da prihvatimo nekog ko daje pametne savete o necemu o cemu nema pojma!!! Da te podsetim tvoje angazovanje u ZMKS se svelo na palamudjenju po forumima!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ae molim te ako te ne mrzi navedi koliko clanova imaju sledeci klubovi. Ja cu napisati moje misljenje pored a ti upisi:

1.Koma -1 clan
2. Nera-1 clan
3. Beogradski klub -1 clan
4. Mlava- da ne lupam ali mislim 1 clan max 10
5. Pazarci- njih 4 -ca I jos par njih
6. Nislije- minimum 50
7. Smudj- minimum 200
8 No1- minimum 50 do 100.

I gde su jadnici od ova poslednja 3 kluba koja imaju najvise clanova?? Da nisu na pozicijama nekim gde se odlucuje??

Daj bre nemoj prodavati demagogiju nismo debili. Zna se koji klubovi odlucuju ostali cute da bi Liga opstala I molim lepo.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I opet ti kazem ne mogu ljudi koji su juce uzeli musicarski stap u ruke I nemaju nijedno takmicenje iza sebe da pisu Pravilnik I ostala sranja.

Sto se tice moji predloga poceo sam ozbiljno I kad sam video da klubovi sa 1 clanom vode pricu iskljucio sam se I poceo da se sprdam misleci da niste ozbiljni.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ja samo govorim ono o cemu mnogi cute da bi Liga opstala. Pola stvari za koje su Zuca I Kiza glasali tj No1 ja nisam bio saglasan ali sta da radim zato im se I obilo o glavu.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I ti umesto da me postujes sto sam tvoj glas razuma I govorim ti u lice ono sto ostali cute I lizu ti bulju, ti prdis I palamudis.

Ne pricam ja ovo zbog sebe mene zaboli. Ja ovo pricam zbog tebe da batalis demagogiju, I licnu sujetu I postanes bolji covek.E sad ako ne budes komandovao u Ligi sta fali.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Tihomir lukiću LAŽEŠ kao pas, žuća je  rekao da toliko košta organizacija takmičenja, vi to ne znate jer nijedno takmičenje niste plaćali, sve ste dobijali od nas, više neće moći tako.
Tražio si 500 evra ali kao naknadu od saveza za podnetu ostavku ako Milan Martin zvani Mita i ekipa smuđ bude učestvovali na jkp, to si izjavio pred svedocima. Nema potrebe da mi na ovo odgovara, šta god da kažeš ovo je istina.

FilipM

Newbie
Učlanjen(a)
14.05.2018.
Broj reagovanja
0
Tihomire kako napreduje analiza, kad je zavrsis mozes li je objaviti jer mene zanima kako sam ja pecao na svojim mjestima a i vjerujem da ima ljudi koje analiza zanima zbog drugih takmicara,poz

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Tihomir lukiću LAŽEŠ kao pas, žuća je  rekao da toliko košta organizacija takmičenja, vi to ne znate jer nijedno takmičenje niste plaćali, sve ste dobijali od nas, više neće moći tako.

Mozda neka tvoja paralelna istina, iz nekog paralelnog univerzuma.

Ti sad ubedjujes mene sta je meni predsednik EKOD-a rekao, a isto to je rekao i predsedniku ZMKS, eto nas dvojca izmisljamo nemamo pametnija posla.

pera je napisao(la):
Tražio si 500 evra ali kao naknadu od saveza za podnetu ostavku ako Milan Martin zvani Mita i ekipa smuđ bude učestvovali na jkp, to si izjavio pred svedocima. Nema potrebe da mi na ovo odgovara, šta god da kažeš ovo je istina.

Pa ovo je toliko glupo da je neverovatno, podneses ostavku pa trazis nadoknadu, to moze da padne napamet samo nekom ko se toliko upetljao da vise ne zna sta izmislja...[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mnogo ste poceli da brljate u vasim neistinama!!!

A drugo daj te vec nekog od tih svedoka, samo se pominju neki svedoci ali ni traga ni glasa od njih!

Jel jel ovo tvrdi isti covek koji tvrdi javno da je menjan bilten, dosad niko nisacim ne potvrdi tu informacij, ja objavio dokumentovano da njije nista menjano.

Jel to tvrdi isti covek koji prica javno kako su do sad uvek pare isle na domacina a ne na savez! Ja dokumentovao da nije istina!

Jel to tvrdi isti covek koji tvrdi da mu je predsednik saveza izjavio nesto a nikad nije imao nijedan telefonski razgovor sa istim!

Jel to tvrdi covek koji javno iznosi laznu cifru predvidjenu za koktel, ja dokumentovao drugacije.

Jel to tvrdi isti covek koji tvrdi da je 99% musicara Srbije pocelo da musicari na Gradcu, ovo je suludo i demantovati!

Jel to tvrdi isti covek koji tvrdi da po Djetinji plivaju skoljke od automobila!

Cisto malo o kredibilitetu vaseg izvora, svedoka itd.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Ae molim te ako te ne mrzi navedi koliko clanova imaju sledeci klubovi. Ja cu napisati moje misljenje pored a ti upisi:

1.Koma -1 clan
2. Nera-1 clan
3. Beogradski klub -1 clan
4. Mlava- da ne lupam ali mislim 1 clan max 10
5. Pazarci- njih 4 -ca I jos par njih
6. Nislije- minimum 50
7. Smudj- minimum 200
8 No1- minimum 50 do 100.

Ono nije nesto sto se predpostavlja i nagadja, to samo tebi moze da padne na pamet!

Za Lazarevacki klub si debelo omasio, za Nislije koje imaju koliko sam ja upucen mozda i najveci klub u zemlji ispade da su manji od Valjeva koji ima 3 clana... :)

Kazem ja vi pisete neke informacije iz nekog paralelnog univerzuma!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
I opet ti kazem ne mogu ljudi koji su juce uzeli musicarski stap u ruke I nemaju nijedno takmicenje iza sebe da pisu Pravilnik I ostala sranja.

Drago mi je da si sam shvatio zasto te niko nikada nije uzeo za ozbiljno!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Ja samo govorim ono o cemu mnogi cute da bi Liga opstala. Pola stvari za koje su Zuca I Kiza glasali tj No1 ja nisam bio saglasan ali sta da radim zato im se I obilo o glavu.

Verovatno zbog ugleda koji uzivas i svom klubu nikad ih nije zanimalo sta ti mislis!

Vrh Dno