paket koji cekam iz Rumunije (www.troutline.ro) narucen da bude dostavljen brzom kuriskom sluzbom...e kod te "brze" kurirske sluzbe se zaglavilo zbog prevelike brzine i ocitnog genijalnog nacina poslovanja. Tipovi iz PDP, slovenačka kurirska služba, ne mogu da me dobiju na telefon kada me zovu jer imam takav posao da ne mogu da se javljam na telefon kada to njima pase.
"i šta se sada dogadjjjja?"
Momcima je stvarno "nepoznato" da ako stranku ne mogu da dobiju na telefon i dogovore termin dostave mogu komotno to da dostave na lokalnu poštu gde se pusti potvrda koju ja pronađem u sandučetu i s njom u lokalnoj pošti dignem
usrani pakeT!

:rambo: :sm: :samotuci: :bat: :lud: :lud: :lud:
Prvi put da mi se nešto ovako desi. Znači, skoro baš uvek izaberem brzi način slanja pošte. Nikada ama baš nikada ni jedan kurir nije morao da me zove i ako nema nikoga kući to se pusti na lokalnoj pošti a ja tamo to dignem sa potvrdom koju je pustio.... politika poslovanja im je ko iz srednjeg veka...čudi me da nisu poslali goluba pismonošu ....

a i prvi put čujem za tu kurirsku službu, ako nije UPS ili DHL onda mi donese brza pošta slovenije...gde su samo ove čobane pronašli