Kupovina online?!

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
341
Znam da ti je to cimanje, ali mozda ti do njih da odes... Jebiga, ako vrate paket, tek ces da poludis a zbog tvoje eventualne zalbe kurirskoj sluzbi tesko da ce neko od njih da se potrese...
I da, Finci iz Mistpoola su ekspeditivni za primer!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Iskreno, sad me i zabole za paket. Sad se ide za princip.  Ima da ga donesu pod mojim uslovima i ne pada mi na pamet da idem da trazim licno to za sto su placeni da donesu. Ja  cu isterati svoju pravdu milom ili silom kao i sve do sada.

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
341
Ako ce ti to prijati, onda teraj i ne stedi ih  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ko' sto sam zahtevao tako ce i da bude  :smoke:. Javili mi malo pre da me od sutra ceka paket na mojoj lokalnoj posti.  Da imaju malo bolju politiku poslovanja to bi bilo reseno prosle nedelje ali kako god. Prvi i zadnji put da koristim tu kurirsku sluzbu. Dapace, nisam ni znao koja je tacno. Ubuduce moram da pazim tko ce mi donositi pakete.

Navodno je to švabska kur. sluzba najveca i naj naj naj bla bla bla bolja u EU. Nisam dobio takav utisak ali ajde neka im bude. Nikako mi nije jasno da ako kurir nemoze dobiti telefonom stranku ne pustibpaket u postanskom predalu na posti stranke. Navodno oni nose u načelu direktno u ruke. E, pa ni su svi u mogucnosti da se uvek jave na telefon i da vise kuci i cekaju paket kad kuriru pase. Zato postoje poste i predali u posti. Nema veze... Vazno da je stvar resena!
Zato momci, kad narucujete nesto dobro se pozanimajte o politici poslovanja kurirske sluzbe ako je rec o nekoj novoj sa kojom niste imali jos iskustva. Ovo je bilo moje prvo ovakvu bezveze iskustvo.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
No, ne cudi me posle vec prvog iskustva sa njima. Stvarno imaju mutav nacin poslovanja.

Mix46

Newbie
Učlanjen(a)
01.02.2015.
Broj reagovanja
0
Ja skoro sve uzman sa ebay gledam da je top seler i da je iz Velike Britanije, sve mi dodje za 15 dana. Sad zadnje sam kupio vision waders na aukciji novo za 100 eura sa dostavom kod nas oko 200 - 250 eura kosta takvo odelo.  A pre toga sam kupio vision loika gvojzerice sa ovog sajta http://www.sportskiribolov.co.rs/, ljudi su ok skroz, jedini problem je sto rade online pridaju pa ako promasis broj moras da se cimas da vracas postom ponovo ali oni snose i te troskove... Mada mi je na paketu bila deklaracija eurofish firme koja je iz Cacka...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh Dno