Kupujem cekrk za stap 4

dado

Junior member
Učlanjen(a)
24.09.2008.
Broj reagovanja
12
Konkretno za stap one 490...moze i sa rezervnom spulom.u obzir naravno dolazi samo dobro ocuvano i novo

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Rio Perception inTouch #4 da uzme i da uziva ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Imam tu strunu Masicu jedno 3 godine i koristim je na CTS. Znam o cemu pricam.

Za tebe je idealna i reke gde pecas jer ne juris distancu.

Sto se tice GPX on je za pola klase jaci imam i njega tj 2 komada ali bih pre uzeo MPX ( takodje i njega imam) koji su realno pravljeni za brze stapove. Preporucuju i njega ali bih tu strunu uvek pre koristio za Drinu npr i reke tog tipa jer realno kada sam probao Sage One nisam stekao utisak da stap trazi overlining kao sto trazi moj CTS Affinity X, ali ce ti sigurno olaksati izbacaj i postizanje zeljene distance.

Koliko sam razumeo tebi ce akcenat biti na prezentaciji a ne na distanci? Ili gresim? Ako je tako onda Perception. Ako hoces da pokrijes i jedno i drugo uzmi Rio Gold, ako hoces distancu GPX ili njenog naslednika MPX.

Jer realno sa Perceptionom ces lagano bacati 15-16 metara ( sto ti je i vise nego dovoljno), prezentacija musice ce ti biti vrhunska, a o vodenim zabacajima necu ni da pricam.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
I da probao sam Sage One 490-4 sa Perceptionom na Adi ciganliji pre par godina. Savrsenstvo.

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
244
Hvala..ovo je odlicna preporuka..nekog ko je probao..strunu u kombinaciji sa pomenutim stapom.

Imam rio gold..Ali nikada mi nije potrebno previse konca na vodi gde pecam..pa mozda te poslusam ako uspem da je nadjem. :tbumb: :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Pazi logicno je da stap koji je izasao cini mi se 2012 probam :) probane varijante 8.6 #4, 9 #4 I #5 9. #6 nisam probao a cuo sam da je za Drinu top.
Rio Perception inTouch sam kupio jebem li ga mislim 2014 i koristim je za suvu za Gradac na Cts Mx #4 8 fita. Drugar je 2015 kupio Sage one pa smo ga probali I sa Vision presentation I sa Perceptionom I jos nekim strunama. Vision Presentation mu je za nijansu teza cak sta vise nije ni za pola klasa a Rio Perception legla ko budali samar.

Vrh Dno