Kupujem dubak

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Kakvi su ti fondovi???
Imaš li para, da ppiiiiitam truli zapad za tebe i tvoje prohteve  :) ??

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Milane, licno znam 20tak ljudi musicara koji koriste dubak u musicarenju, mnogi su i clanovi ovoga foruma.

Ja sam takodje jedan od njih koji cesto isto i koristi.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Kukuuuuuuuuuuuu Gene....pa još dubak koristiš, još ga nisi prerastao  :D :D :D Boooooooooojane, Simpsone od Beograda grada...čuješ li Ti šta se radi u gradu na Nišavi...al smo ih maznuli u Kupu juče  :hammer: :hammer: :hammer:
Bata Džole, jel si bio na tekmi, vidoh pun stadion...misliiiiiiiim,nemislim,Zvezda je to bato...Vas patlidžanovce gleda koliko ono ljudi  :D :D
Pardoooon za OFF... :doh:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Djole je napisao(la):
Sta da gledam, namestenu utakmucu...

e moji vi

Nameštena, ozbiljlno????Pojma nemam, to Tooooooooooole, grobarski kralju  :tbumb: :yeswink: :bleh:
a ipaaak si gledao, priznaj bato...ili ću da te mučim u nedelju na Gradcu  :nowink: :D
Dolazim sa Vladimirom Petrovićem-Oholiverom....zver sa tanjirom,lični rekord 5 punih tanjira pasulja kod gazda Tome na Drini..sve će da Vas izede!!!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Gene i dobar je naziv dubak, nekima treba i pampers da udju u to. Ja sam vec za sledecu sezonu spreman da pratim poras Drine sve nizvodno dokle se moze. Valjda nece da me uhapse, akd mogu ovi sa kajacima, sto i ja ne bi mogao.  :doh:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Nameštena, ozbiljlno????Pojma nemam, to Tooooooooooole, grobarski kralju  :tbumb: :yeswink: :bleh:
a ipaaak si gledao, priznaj bato...ili ću da te mučim u nedelju na Gradcu  :nowink: :D

I trebao sam da idem ali obaveze..

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ma ja spremam konopac za vezivanje barki...imam par opasnih likova,nisu mi sigurni na nogama,vežem za neko drvce pa kad krene porast na Drini...
Reče mi drugar sa Drine da su plovili neki holandezi po Drini,navatao ih porast, srećom ostale im glave na ramenima  :-*

Vrh Dno