black panther je napisao(la):Nema stege jeftinije od 700-800 dinara
druze gde kako i sta i za koliko tebi i sta treba?Nexi je napisao(la):Ovde ne pise cena a i postarina je mnogo skupa.
jesko78 je napisao(la):A sto ne probas da je napravis? Ja sam moju osmislio da me kosta dva srafa, ostalo je materijal koji vec imam. Sad nece biti reprezentativna ali, ako neces da muvas "picke" s njom, zavrsavace posao.
Za pocetak klik na https://www.google.com/search?q=handmade+fly+tying+vise&client=palemoon&rls=Palemoon:en-US&biw=1192&bih=636&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=DKZ9VJzCGMe_ygPkh4CIBA&ved=0CAYQ_AUoAQ, nadjes neku za koju mislis da bi mogao da uradis, vidis sta ti je potrebno i krenes da ceprkas po djubretu. Negde improvizujes, negde uprostis, bitno je da funkcionise. Ako uspes, ima neko zadovoljstvo... ne znam sa cime da ga uporedim. Ako ne, pocni da trazis posao i zaradjujes pare koje ces da trosis na ovakve stvari.Nexi je napisao(la):Ne znam kako da napravim stegu u tome je problem ja bih je napravio.Panter da tako pokusavam i gledam da nadjem neku za kucnu upotrebu.Za pocetak.