Kupujem polovni musicarski stap.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
black panther je napisao(la):
Boki čovek traži štap do 3.000 ...
A gde je to napisao majke ti? Nije Djole pao sa kruske da mu nudi stap za 100+e, niti bih mu ja ponudio bilo sta. Ti stapovi od 3000din se retko nalaze u oglasima a radnje su ih pune. Neka uzme bilo koji u bilo kojoj radnji.

Nexi

Newbie
Učlanjen(a)
01.12.2014.
Broj reagovanja
0
Nisam spomenuo covek je to pretpostavio a pretpostavka mu je tacna trazim neki malo jeftiniji za pocetak.Video sam u radnjama ih ima mnogo.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
simpson H je napisao(la):
A gde je to napisao majke ti? Nije Djole pao sa kruske da mu nudi stap za 100+e, niti bih mu ja ponudio bilo sta. Ti stapovi od 3000din se retko nalaze u oglasima a radnje su ih pune. Neka uzme bilo koji u bilo kojoj radnji.
On je Boki,trebao da se izjasni do koje cifre planira štap,ovako može da mu nudite do nove godine,kad nezna šta oće.
...neki jeftiniji...od_do koje sume?

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Nexi je napisao(la):
Nisam spomenuo covek je to pretpostavio a pretpostavka mu je tacna trazim neki malo jeftiniji za pocetak.Video sam u radnjama ih ima mnogo.
Drzi se ti radnje druze!

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Nexi je napisao(la):

Koji pocetak kazes vADIO si klenove toliko da ti prethodni dosadio  ;)

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
nikola renegade je napisao(la):
Koji pocetak kazes vADIO si klenove toliko da ti prethodni dosadio  ;)
Nisi upućen Džoni,kupio mu tata,pa mu dao štap,pa on pecao njime,i dao ga braći,ona ga polomila,i sad mora čovek da kupi štap...gledaj prethodne postove ... :rambo:

isako

Junior member
Učlanjen(a)
13.02.2013.
Broj reagovanja
0
Ja tek sad nista ne razumem, prvo kazes:

"Haha kupio sam stap za 1.500 dinara,pecao sam sa njim 4 godine,vadioo klenove previse i dao braci i oni su ga slomili."

A onda:

"Pa da to je taj stap, a da ne spominjem koliko je moj tata pecao sa njim.Kupio ga je od druga 1993 ili 4 ne znam bas i pecao je 5-6 godina i vise nije hteo jer ga je mrzelo da stalno mase.To je taj shakespeare no.1701."

>Ko je kupio stap i kada? Ko je kome prodao stap? Ko je kome polomio stap?  A gde ti je onaj drugi?  ;)

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
isako je napisao(la):

"Haha kupio sam stap za 1.500 dinara,pecao sam sa njim 4 godine,vadioo klenove previse i dao braci i oni su ga slomili."

A onda:

"Pa da to je taj stap, a da ne spominjem koliko je moj tata pecao sa njim.Kupio ga je od druga 1993 ili 4 ne znam bas i pecao je 5-6 godina i vise nije hteo jer ga je mrzelo da stalno mase.To je taj shakespeare no.1701."

>Ko je kupio stap i kada? Ko je kome prodao stap? Ko je kome polomio stap?  A gde ti je onaj drugi?  ;)
Isako,dobri druže moj,treba angažovati kbg i cia-u za rasvetljavanje ovog slučaja...

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
isako je napisao(la):

A onda:

Zakljucujem da su u pitanju 2 ista stapa, jedan kupljen 1993.god a drugi pre 4 godine koji je kasnije poklonjen braci koja su ga polomila :D Ovaj forum postaje sve zanimljiviji, imam osecaj kao da sam na Krstarici u nekoj chet sobi koja se zove "Svastara"  :hammer: :hammer:

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
ma bre ovde se spominje jedan isti izgleda stap ali kad je tacno kuplen i polomljen i koliko je pecano sa njime i koliko riba je uhvatio i kao je hvatao to je ?

milankrezner

Senior member
Učlanjen(a)
14.12.2012.
Broj reagovanja
0
:doh: :doh: na kraju če ispast da ga uopče nisu brača polomila nego otac, a brača ga kupila i njima dopizdio i dali ga njemu prije 4 godine, a otac ga polomio 1993 ili 4.
:hammer:  :hammer:

Vrh Dno