kupujem Rio Technical Trout WF4

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Imas moj usluzni oglas od drugara koji prodaje dve odlicne strune, 5-ta strana od 8.juna tekuce 2024.cod.
Vidi kakva je situacija..tooopla preporuka.

FlyTyer

Senior member
Učlanjen(a)
19.02.2016.
Broj reagovanja
18
bacio pogled, ali ipak trazim Technical Trout

hvala svakako

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Rio, dosta problematican u poslednje vreme...a cene ludacke,

FlyTyer

Senior member
Učlanjen(a)
19.02.2016.
Broj reagovanja
18
ove nove serije sa SlickCast-om bi trebalo da su dosta bolje nego prethodne..?

SA je mozda bolji, ali Technical Trout provereno odlicno lezi stapu s kojim se da bude uparen

Nikola_m87

Senior member
Učlanjen(a)
28.06.2015.
Broj reagovanja
71
ove nove serije sa SlickCast-om bi trebalo da su dosta bolje nego prethodne..?

SA je mozda bolji, ali Technical Trout provereno odlicno lezi stapu s kojim se da bude uparen
Brate cetvorkom mozes da bacas sta god pozelis, bukvalno bilo koji DT kanap je kul za to.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Dzoni zavisi. Nije bas svaka struna u klasi za neki stap. Jer se zadnjih godina bas igraju. Sage ti je skoro za klasu jaci stap od deklarisanog npr. Svasta tu ima. O strunama da ne pricam. Zato je uvek najbolje uzmes stap i probas strunu sta najbolje lezi.

Nikola_m87

Senior member
Učlanjen(a)
28.06.2015.
Broj reagovanja
71
Dzoni zavisi. Nije bas svaka struna u klasi za neki stap. Jer se zadnjih godina bas igraju. Sage ti je skoro za klasu jaci stap od deklarisanog npr. Svasta tu ima. O strunama da ne pricam. Zato je uvek najbolje uzmes stap i probas strunu sta najbolje lezi.
Znam ja brate sta ti pricas, i sam sam izmenjao mnogo struna da nadjem koja odgovara, ali za Drinske stapove gde mora daleko da se baci i gde su uslovi zeznuti. Sta ces ti sa cetvorkom toliko da mlatis, baca se blizu... Meni je na cetvorci bio i rio gold a i kineski neki od 2000din i sve je to islo kao zmaj.

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Drinska struna...ne Drinski stap.
Kraca glava, teza, da tezina same strune odgovara stapu, odn akciji. I vazna je tehnika, ako je tehnika losija (kao npr moja) onda glava duzine koju mozes da realno iskoristis odn da je recimo u vodi do pojasa bacis kako bi povukla running line......
Ovo sto Maric kaze za stapove i strune je tacno...ali prate jedni druge, danasnje strune u klasi 5 su realno teze nego recimo pre 10ak godina.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Meni ni na trojci nije svejedno koja je struna, sve to može ići, al nije to, to. Npr ima reka gde hoću na 20m da pecam sa 3jkom, kao što je Sanica, što bi se mučio.

Za Drinu, treba biti svestan ličnog znanja i navika, a takođe i štapa i njegove snage.

Ja za za Drinu
1.biram lakšu glavu(mnogo se manje umaram, a mnogo više strune podignem)
2.true to weight strunu(štap mi nije overweight)
3.glavu od 13- 15m sa toliko strune efektivno baratam, ja nisam bacač za MeD npr, tu je već preduga glava

Vrh Dno