Kupujem Scierrin ranac

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
Ovo na slici nazad je Scierrin ranac. Napred si dodao neki "chest pack" samo ne provaljujem koji.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Bravo Neco a jesi li ti pročitao postove od početka????

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
maric je napisao(la):
Hteo sam da uzmem Simms day pack od Nikole ( posto obozavam Simms a po meni je ovaj  Simms prelep i extra uradjen) ) ali ipak sam prelomio u zadnjem trenutku i opredelio se za manju varijantu i funkcionalniju  jer mrzim da vukljam veci ranac na ledjima :) Ovaj mi je za flasicu, tubu za stap i Simms jaknu, sendvic i 200e za nedaj Boze da se nadje  xaxaxaxax  :hammer: :hammer: :hammer:

:tbumb: sa srecom da se sluzis i bistro , drago mi je sto si simmsov fan tu se slazemo u potpunosti  :tbumb: , mislim da nema jaceg outfita od njihovog

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Dobro je ispalo...samo sto na mojim ledjima to izgleda kao da sam imao ranac koji sam zakacio negde i pocepao, pa ostalo pola ili manje... :lol:

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
I dalje kao da sam stavio torbicu od fotoaparata na ledja.... :-*

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Ja uvek izvoljevam  :D :D :D ovo je neki kompromis izmedju vec postojeceg i izvoljevanog..Nisam smeo da ga mucim posle SAGE tube u bojama FC Rome , kad vidi moj broj na mobilnom odmah se strecne  :hammer: :hammer: :hammer:

Mogu da zamislim, obzirom kako kupuješ kanap.  :p  :hammer:

Vrh Dno