Kupujem stap klase #4 ili #5

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Nisam te bas razumeo sa ovom zadnjom recenicom. Hoces da kazes da se gusi i sa klasicnom strunom #4

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jok bre stap je vrhunski. Malo probirljiv sa strunama ali nema ni govora o nekom pemekanom vrhu.

Koristili smo GPX4 (stari) i TT5 na oba stapa, stapovi su bili cetvorke od 9'. Medjutim ja sam posle sebi uzeo peticu i slatko se napecao sa Varivas Airs wf5f i na drugoj spulni ono sto mu je ubedljivo najbolje lezalo (a probao sam sigurno 12-15 kanapa) je bio WindcutterII WF5F. To je jebeno dobra kombinacija bila. Kao i kasnije na Heliosu. Inace kada je Windcutter II prestao da se pravi, ja sam proglasio dan zalosti.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Ja jurim #5 windcuttera ako mi ortak iskopa u americi da imam za Drinu. E sad jebem li ga. Ima u Time neke windcutter kopije

Aleksandar871

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2013.
Broj reagovanja
55
Jbg sta sad da radim bez windcuttera?
Na #6 s4 koji imam koristim sa sharkskin ultimat trout ubiva na mesto ali brate dva razlicita stapa #6 mnogoooo brza i nije toliko tip action.

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Ja jurim #5 windcuttera ako mi ortak iskopa u americi da imam za Drinu. E sad jebem li ga. Ima u Time neke windcutter kopije

Ej bre pa Windcutter je plemenit kanap nije za tu tvoju vrljiku. Nisi ni svestan koliko mu ne lezi.

Aleksandar871

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2013.
Broj reagovanja
55
Imao sam windcutter 2 #3 zlo kanap.
A da je s4 probirljiv slazem se na #6 sam probao barrio gt 126 i gt 90 #6 katastrofa
Tek guideline presentation i shark napravise stap od njega,zato sad necu da odustanem tek tako dok ne ubodem kombinaciju...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Aleksandar871 je napisao(la):
Jbg sta sad da radim bez windcuttera?
Na #6 s4 koji imam koristim sa sharkskin ultimat trout ubiva na mesto ali brate dva razlicita stapa #6 mnogoooo brza i nije toliko tip action.

Pecao sam ja sa sharkskinom onim starijim na mom S4 i batalio odmah. Tanke karike i struktura shark skina =zujanje u usima. A obaska sto je malo potezi kanap. Istina da sestica nije toliko tippy.

Jako dobra struna Cortland 444 Classic i Echo Presentation obe u WF varijanti. Najklasicnije starinske WF glave, leze svim zivim stapovima.
.

Aleksandar871

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2013.
Broj reagovanja
55
Danas probao sa varivas airs #5 totalno druga prica i drugi stap tako da sam definitivno ubedjen da je do kanapa.
Oseca se da je tezi kanap na nekim daljinama preko 15 m tako da ostajem pri odluci da nabavi drugu cetvorku ali koju videcemo......

Vrh Dno