Kupujem stegu do 60e

gigino1

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2015.
Broj reagovanja
0
Krecemo komsija,nema vise zajebancije!  :D

Stići ce verovatno do petka.....

Benjamin

Senior member
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
226
Namiri jos koji dinar, odlična stega ja posjedujem istu.
https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwidy7K7_L3MAhXLwBQKHQsLBPcQFgghMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.jan-tvrdek.cz%2Fvice-classic-386-11&usg=AFQjCNHodbkHIJRIirKIp3uR1Xi94DFL5A

gigino1

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2015.
Broj reagovanja
0
Hvala lepo. Vec sam se dogovorio sa covekom. Ispao je korektan,dao mi je garanciju....

batarihter

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
0
...drugare....daj bre neku sliku stege,pa da temu stavljamo pod kljuc...da se zahvalimo "musicarenju.org" i kolegi Ivan-u 010.... sto kazu:" da nije kosmodiska-ne bi sad ovo slatko bilo na stolu"...  :D :hammer: :D  :bleh: :tbumb:

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
za Ivinu stegu opet mogu samo reci da te indijske,kineske ili ti koje vec nisu ni do kolena
stega i sada posle oko 500 musica radi fenomenalno,udicu drzi maksimalno sigurno i ne vidim nikakvu manu istoj sem sto nije renzeti  :hammer:

i sigurno bi za jos 100 puta izabrao domacu pouzdanu stegu nego li kakve indijce....
definitvno sto se mene tice savet svima

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
neba je napisao(la):
i sada posle oko 500 musica
:D bez ikakve namere da dovedem u pitanje kvalitet stege moram da se nasmejem . ponavljam da uopste ne sumnjam u karakteristike i ne dovodim ih u pitanje ali 500 muva neki sa foruma vezu za nedelju dana tako da nije bas neka reklama .  ;)

gigino1

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2015.
Broj reagovanja
0
I ja da se zahvalim za stegu. Stigla je danas,fenomenalno izgleda. Slike ce biti malo kasnije. Ovom prilikom se zahvaljujem svima koji su ucestvovali u akciji....!  :tbumb:  :hammer:

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
sasats je napisao(la):
:D bez ikakve namere da dovedem u pitanje kvalitet stege moram da se nasmejem . ponavljam da uopste ne sumnjam u karakteristike i ne dovodim ih u pitanje ali 500 muva neki sa foruma vezu za nedelju dana tako da nije bas neka reklama .  ;)

neki vezu i 100 000 godisnje,a tih sto vezu 500 verujem da ima veoma malo do nimalo sto bi se reklo,jer da se toliko trose nema sanse ,a da imaju toliku prodaju to tek manje  :hammer:

naravno da to nije nikakva specijalna brojka,cak vise nikakva ,al koliko spoznajem neke su se indijske vec raspadale pri tom broju

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
indijske u ceni do hiljadu dve dinara se sigurno raspadaju na tom broju sto opet nije reklama za nekoliko puta skuplju stegu. ja imam indijku koja mi godinama traje bez greske . da ponovim ... ne sumnjam u kvalitet te stege nego me privukla losa reklama da komentarisem  :D

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
jel ti vezes 500 nedeljno i mozes li na prste jedne ruke nabrojati te sto vezu i prodaju toliko ?  :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
nisi me razumeo ili skreces temu u pogresnom pravcu  :nowink:
celjust koja se potrosi na 500 stezanja udica ne vredi zutu banku . bilo to za dan ili za deset godina 500 upotreba stege je malo da bi se pohvalio kvalitet

Vrh Dno