Kupujem stegu do 60e

gigino1

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2015.
Broj reagovanja
0
Hvala lepo. Sad malo da se snabdemo sa materijalima i krecemo...  :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Giginjo da se uozbiljis sad imas aparaturu i ocekujem slike musica svaki dan :) neka te dobro sluzi :)

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
batarihter je napisao(la):
imam ja,ali malo da dodas neki evro...  :hammer: :hammer: :hammer:
31_Ju4_0i_Vf_L.jpg

Imao sam priliku da vidim ovu stegu live...qq kakva je dobra....stega je pervezna..mozda ne opravdava cenu ali kvalitet dizajn i sve ostalo sto moze da padne na pamet je cista 10....

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
neba je napisao(la):
neki vezu i 100 000 godisnje,a tih sto vezu 500 verujem da ima veoma malo do nimalo sto bi se reklo,jer da se toliko trose nema sanse ,a da imaju toliku prodaju to tek manje  :hammer:

naravno da to nije nikakva specijalna brojka,cak vise nikakva ,al koliko spoznajem neke su se indijske vec raspadale pri tom broju

"gresis sinak...silno gresis...."  :smoke: :whistle:

Sala na stranu dobra je stega..meni bi smetalo sto nije obojena, zna ovo bljestavilo da zamara oci....ima da se navezes sve djuture....pa dok ti je to sve novo onda punis kutije svoje, pa prijatelja, pa komsija..pa na forumu..nego dede ogrebi malo sa tepiha, neko perce zapalo za kredenac, i smotaj nesto...greota je da leruje...ona se brusila, smirglala, shafila za tebe a sada stoji....ne ide....

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Dobro druze moj iz Uzica .. daj cenu ..  :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Idi bre Pex cuj video vezao bolan na njoj :) stvarno je po meni top :)

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Ja nisam vezivao....chuj....nisam smeo da je pipnem....samo sam je gledao.... :drool: :drool: :hammer:

Vrh Dno