Kusadasi???

sale guitar

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Da li je neko bio u Kusadasiju (Turska) i musicario?
Idem tamo na odmor ba bih eventualno probao da upecam nesto...ako mi žena dozvoli ::)
ps nisam do sada musicario na moru...kako,gde tacno,na sta....ako neko zna??

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Tamo je jedan od najjačih aqua parkova u Evropi  :yeswink: , njega poseti obavezno a pecaj na plaži kao i svi što rade  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hehe...i meni nešto kao govori da ču na jesen u tursku ali do tada može svašta da se promeni ali i ja kontam kako ponesem nešto od pribora ali nekako imam slabe šanse...pa nešto mislim o nekom "traveler" štapu ali... :blush:
Ja bi ponio neke:male wolly buggere, clousere, zonker strip candy-e, imitacije kozica i malih krabica te gurglera pa šta bude.

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
sale guitar je napisao(la):
Da li je neko bio u Kusadasiju (Turska) i musicario?
Idem tamo na odmor ba bih eventualno probao da upecam nesto...ako mi žena dozvoli ::)
ps nisam do sada musicario na moru...kako,gde tacno,na sta....ako neko zna??
Nisam u Kusadasiju,ali jesam u Haniotiju (Grcka) i to u kupackoj zoni,bez kamenjara,a riba i nije bilo nesto puno,bar dok sam ronio nisam vidjao puno,pa opet uhvatilo se nekoliko riba (snjur) i isplatilo se(svako jutro uzivao u izlazscima sunca i toploj vodi,a i u ponekoj ribi).
Ja sam koristio strimere koje je opisao kuzma http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=2720.msg50159#msg50159  ,a posebno je bio uspesan u zutoj boji(svaku ribu koju sam uocio je udarila)!
Znam da destinacije nisu blizu i mozda moj post dluje besmislen ,ali ti ipak toplo preporucujem da poneses najosnovniji pribor!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Koja to salmonidna reka protiče Kunšadasijem ?  :hammer:  ???

sale guitar

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Kolege hvala sto ste odgovorili na moj post...ja sam na kraju odustao od nosenja pribora jbg ne vredi odmor,devojka,pivo,diskoteke,izleti ne moze sve da se postigne :)
Bio je jedan izlet koji sam hteo da uplatim....ide se na pecanje iz camca spin tehnikom... od 5 do 10h ujutru 40 e,ja ga pitam kolike se ribe love on mi pokaza rukom 30tak cm pa nisam poludeo...tako da sam odustao od toga,da se hvata nesto ozbiljnije pa i ajde...
za fly fishing ih pitam gledaju me belo  ???
bio sam u jednoj radnji...nista karabanana,samo za spin i to siromasno....
pozdrav.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Čudi me  bre pa Turci su poznati po Fly'ju  :)

sale guitar

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Jbg to je turisticko mesto....ja nista ne nadjoh od fly-a.
Kad onaj u radnji za pribor ne zna onda sta reci,a tek taj vodic sto vodi u ribolov za 40 e ne zna ni on.Mada ni moj engleski nije na zavidnom nivou pa nisam mogao bas detaljno da objasnjavam ne bi li me razumeo.

Vrh Dno