Liga Mušičara Srbije 2009.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Uh, razlika između mene i četvrtoplasiranog smanjila se na smešnih 5 poena, a da nisam ni prstom mrdnuo  :doh:. Navijači, dođite u subotu ujutru na Plavi čamac da gledate kako čika Mixy trti lipljenovinu i pravi troskoke na tabeli.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Mixmaster je napisao(la):
Aaaa, ne! Gurnuću svakog lipljena u nogavicu i sakriti od sudija. :hammer:
moc navike je cudo  :hammer: :hammer:
salim se naravno i zelim srecu takmicarima i neka najbolji pobedi

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Sale, još se dvoumim da li da prijavljujem lipljenove ili da ih guram u treću (tajnu) nogavicu. :doh:
Ne znam kako je ostalim učesnicima ovog našeg karavana, ali ja sam se baš umorio. Čini mi se da je takmičarenje veoma naporan sport.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Sale, još se dvoumim da li da prijavljujem lipljenove ili da ih guram u treću (tajnu) nogavicu. :doh:
jebes plasman,nema veceg zadovoljstva nego kad na oci kontrolora ukrades ribu  :hammer: :hammer:
ma bio si ti meni sumnjiv na josanici , bas sam te pratio ali nisam mogao da provalim gde krijes ribu  :doh:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Aaa, Mita (Milanče) igra na sreću i doping. Do sada je to prolazilo, ali predosećam da će od subote poentirati znanje. :lol:

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Ne znam kako je ostalim učesnicima ovog našeg karavana, ali ja sam se baš umorio. Čini mi se da je takmičarenje veoma naporan sport.

Ajde mixi ne posustaj pa zar ti nisi pravi sportista!? Po tebi je ribolov sport a ti si bas u treningu bar 200 dana godisnje treniras.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Nikad nisam trenirao sa 13. mušičara koji gaze ispred mene. Kad to vidim, skroz se ohladim, a adrenalin i ostali hormoni mi odu u debeli minus. :(
Ipak, našao sam lek za sledeći vikend- koristiću doping uz blagu dozu stimulativnih droga, verovatno čist kokain. Ekoljuba, zar ne vidiš da na ovom forumu piše da sam uvek na speedball-u? Ti si poznat kao čovek koji veruje ljudima koji to pišu  :hammer:.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Mixi opusti se i pokazi znanje i umece rame uz rame sa ostalim ribolovcima! Mozes ti to i bez dopinga!  :yeswink: Ja samo ocekujem visok skor od takvog majstora kao sto si ti!?!

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Pobednički lipac :yeswink:

Prilozi

• IMG_1136_cr.jpg
    IMG_1136_cr.jpg
    244 KB · Pregleda: 132
  • IMG_1143_cr.jpg
    IMG_1143_cr.jpg
    151 KB · Pregleda: 117

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Zaslužena i briljantna pobeda Milančeta u 3. kolu. :tbumb:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Evo i 39-ke da se ne naljuti :D

P.S. Hvala Proti za fotke :tbumb:

Prilozi

• IMG_1130.jpg
    IMG_1130.jpg
    180,3 KB · Pregleda: 151
  • IMG_1128_cr.jpg
    IMG_1128_cr.jpg
    223 KB · Pregleda: 123

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Uhhhhhh  :doh:

Lepo je bilo. Dobili smo reprezentativce iz raznih delova Srbije. Po jedan iz Raške, Vranja, Pančeva, Požarevca i Niša, a rezerva iz Aleksandrovca.

Nišlije su se na kraju uozbiljile i radile timski. Ja sam plašio ribe ostalim takmičarima ogromnim strimerima, pod izgovorom da jurim mladicu, a Pera se šunjao kao crni panter i u poslednjim sekundima napravio ogroman skok na tabeli lipljenom savladanim sa obale. :hammer:

Prilozi

• Takmicari i reprezentativci.jpg
    Takmicari i reprezentativci.jpg
    96,2 KB · Pregleda: 138

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Bravo momci :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :bye:

p.s. Fale Valjevci...........steta :'(