na ekskurziji u osnovnoj skolineba je napisao(la):kad si bese bio na Drini ?

neba je napisao(la):Sale ,kad si ono bese ti pecao na Drini ?
za Oholog i znam da se smori,jel to nije Gradac gde mozes uvek nesto dobiti na duzinu stapa,i jer se mora bacati stalno na 20m,a nesto i nema srece da ubode termin
sasats je napisao(la):nebo , ja na drini jesam bio vise puta i na vise mesta ali nisam pecao nikada . ali to nikakve veze nema sa tvrdnjom da bukvalno na svakih 5 cm dokle pogled dohvata skacu ribe i da uz i niz vodu javljaju da je svuda tako . cinjenica je da na svim rekama u srbiji ima mnogo malo ribe i da bi mi voleli da nije tako![]()
sasats je napisao(la):nebo , ja na drini jesam bio vise puta i na vise mesta ali nisam pecao nikada . ali to nikakve veze nema sa tvrdnjom da bukvalno na svakih 5 cm dokle pogled dohvata skacu ribe i da uz i niz vodu javljaju da je svuda tako . cinjenica je da na svim rekama u srbiji ima mnogo malo ribe i da bi mi voleli da nije tako![]()
Da smanjim velicinu drine a zadrzim kolicinu ribe? To mislis?maric je napisao(la):Oholi ti ko da si blesav. Smanji Drinu na velicinu Lima pa uporedi koja reka ima vise ribe . I Lim se cuva i vraca se riba a Drina ne toliko.