dao mi 50 e da to radimPROTA71 je napisao(la):Sta imas ti od toga???
dao mi 50 e da to radimPROTA71 je napisao(la):Sta imas ti od toga???
sasats je napisao(la):dao mi 50 e da to radimnemam ama bas nista cak sumnjam da on zna da sam to uradio . jednostavno mi je bilo zabavno kako ljudi reaguju na tudj uspeh . a posebno na uspeh nekoga koga ne vole . to mnogo otkriva o ljudima
![]()

sasats je napisao(la):baki , ja razumem protu . covek se sa doticnim posvadjao i ne voli ga . ali tebe ne razumem ti se nisi cak ni upoznaoposvadjao si se u najavi
proto , ja stvarno nisam video taj snimak i vec sam to napisao . na internetu postoji snimak koji sam linkovao par strana unazad i tu nisam primetio nikakvo sutiranje ribe . lepo se vidi kako je riba vracena . ako postoji snimak sa sutiranjem ja osudjujem unapred aktera i ribocuvara ...unapred ,isto kao sto se baki unapred posvadjao
hoces li da bacis vezu ka snimku da pogledam?

proto , necete da se jebete vas dvojica preko menePROTA71 je napisao(la):Ja se posvadjao sa tvojim velikim prijateljem iz Nisa??
Gde to, kad??
Ajd molim te imas li o tome verodostojne podatke ili rekla kazala informacije!?
Jel ti to tetka Mix-a rekla tako u nekoj svojoj besedi po onom kvazi forumu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisi nista video,Ja da kacim, pa nije fer, ti si tamo pridruzeni i postovani clan, a Ja tamo pooodavno banovan i sprecen da razne neistine, lazi i lopovluci budu razotkrivene![]()
![]()
svoje probleme sam resavaj . ako hoces da das taj link ti daj a ako neces ne morassasats je napisao(la):baki , o meni si doneo sud a nikad me u zivotu nisi video . samo iz razloga sto sam lepo sa covekom koji nije lepo sa tvojim drugom . sta da ti kazem vise...![]()
sasats je napisao(la):proto , necete da se jebete vas dvojica preko menesvoje probleme sam resavaj . ako hoces da das taj link ti daj a ako neces ne moras

sasats je napisao(la):proto , za sta ti treba dokaz ? da si se posvadjao sa randjelovicem? stvarno se izvinjavam ako nisi . molim te da primis izvinjenje . meni je normalno da neko trosi toliko energije da diskredituje nekoga u svakom trenutku samo ako se debelo posvadjao . e sad ako ti to radis a niste u debeloj svadji ? molim te izvini zbunjen sam totalno
snimak sam nasaopostoji trenutak kada zamorenu ribu blago odgurne nogom ka obali . daleko je od sutiranja a iskreno nije ni kao na profi dvdovima o musicarenju . neka sredina je u pitanju i evo osudicu sutiranje endemske vrste ako ces se bolje osecati zbog toga
![]()
idi pogledajStrelac je napisao(la):A be gde je taj video.... više?
Ima Vas koji ste videli ali ima i nas koji nismo.