Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

sinbad

Newbie
Učlanjen(a)
15.03.2016.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Druze ako ti nikad nije ispala riba ili si jako spretan ili ih stiskas krvnicki ili si uhvatio premali broj riba...

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
ili...ne dozvoljavam sebi da igram odbojku sa ulovljenom ribom zarad poziranja  :hammer: :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
I nije svejedno da li sei peti ili deveti. Da si peti bio bi ispred Tihog i mogao bi da ga kecas ovako si deveti i nista od mocenja :)

Nije bilo realno da budem ispred Tihog.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Baki-Pa je napisao(la):
Meni je bio cilj da ne budem poslednji.
pa si pecao posle pistaljke i upecao ribu i nisi poslednji .hahahaa ja sam smeo da se zakunem da ces ti nekoga da ulovis u muljanju koliko si kenjao oko talmicenja i pravilnika i o postenju...a ono tebe ulovise. hahaha. boli te kita , nisi poslednji  ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Baki peca nakon zvizduka....toliko dal mu znaci mesto. Drugo opasno je najavljivao rezultate pa par dana pred takmicenje odjednom skroman. Valjda skapirao sta je realno da osvoji :)

Maricu te runave slabo konzumiram al hvala za savet... Verovatno mogu i cicak traku da zalepim na sebe pa ko rodeo da bude :D

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Sta nije jasno Maricu, covek 5min po zavrsetku kruga peca kaci ribu, uredno vidi da sam ja vec dosao u sledece sektorsko mesto pored njegovog, kapira da je davno sviran kraj uredno ribu stavlja u cuvarku na merenje i odlazi dalje. Nema sramotu sto ga dva takmicara gledaju sta radi, nema sramotu sto u sred pauze kad mesto treba da se malo odmori za sledeceg takmicara(Marka koji sve to gleda) uredno rasplasuje mesto, on uzima ribu i stavlja u cuvarku na merenje. Bez blama bez sramote, i odlazi dalje...

Da ti bude jasno koliko je vremena proslo, mi smo poceli da pecamo cetvrtu promenu kad je on krenuo u svoje sektorsko mesto. Ja sam pogledao na sat riba upecana ravno 5min posle sviranog kraja.

A onda dva dana posle toga dodje obde na forum da drzi predavanja o postenju, to je tuga cemer jad...

Sent from my iPad using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ko je bio sudija ? da je bio randjelovic ne bi on mogao bas tako  :nowink:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Bio bi razapet hahahahhaa

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ja cu licno za sledeze takmicenje upravi Ekoloskog drustva predloziti da angazuju nepristrastnog i okaljenog sudiju Ivana Randjelovica Mix...

On jedini moze stati na put ovakvim postenjacinama...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Stani ti si bio prisutan Tihi? Da li mu je upisana riba? Posto si bio tu? Da li je postojala opcija da covek nije cuo zvizduk? S obzirom da znam da je nagluv :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Maricu bre ubijas sa pitanjima... :)

Prvo pitanje odgovoreno, ali posto si ti corav a on nagluv da ti ponovim. Da bio prisutan!

Da li mu je pisana riba ne znam jer nisam sudija vec takmicar.

Postojala je opcija da nije cuo zvizduk, ali nije postojala opcija da ne vidi Marka da je zavrsio sa pecanjem i mene koji dolazim u sektorsko mesto koje je do prekida pecao Marko.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
Sta nije jasno Maricu, covek 5min po zavrsetku kruga peca kaci ribu, uredno vidi da sam ja vec dosao u sledece sektorsko mesto pored njegovog, kapira da je davno sviran kraj uredno ribu stavlja u cuvarku na merenje i odlazi dalje. Nema sramotu sto ga dva takmicara gledaju sta radi, nema sramotu sto u sred pauze kad mesto treba da se malo odmori za sledeceg takmicara(Marka koji sve to gleda) uredno rasplasuje mesto, on uzima ribu i stavlja u cuvarku na merenje. Bez blama bez sramote, i odlazi dalje...

Da ti bude jasno koliko je vremena proslo, mi smo poceli da pecamo cetvrtu promenu kad je on krenuo u svoje sektorsko mesto. Ja sam pogledao na sat riba upecana ravno 5min posle sviranog kraja.

A onda dva dana posle toga dodje obde na forum da drzi predavanja o postenju, to je tuga cemer jad...

Ta riba je upisana Marku Milačiću. Ne zato što što je to Marko tražio, daleko od toga. Ostavio sam svoju čuvarku sa ribom i uzeo markovu čuvarku. Neša je izmerio tu ribu, verovatno dok je Marko pecao i nije gledao, i upisao njemu ribu.Ni Marku ni meni ta riba ništa ne znači. Ni on ni ja ne pravimo problem oko toga, što se ti oupšte hvataš za to?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Zašto praviš sranja organizatoru koji se potrudio oko ovog kupa?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ja paravim nekom neka sranja... Ha ha ha ha ha...

Pa ti svojim varanjem pravis sranja...

Koliko su se potrudili ja znam mnogo bolje od tebe, tako da je to glupost nevidjena i jeftina ti je fora sa prebacivanjem na drugu temu...

A jos odvratnija je optuzba da je Marko trazio da se riba pise njemu, Marko je bio min 50m od cuvarke u trenutku merenja tako da tvoje proste i glupe optuzbe coveka kojem tako nesto nebi palo na pamet ni u najludjim snovima su krajnje bezobrazne...

A trece, tvoj prekrsaj je uredno prijavljen sektorskim sudijama, e ako su oni pisali Marku a ne tebi onda nisu odradili kako treba.

Meni smeta svaki vid prevare, varanja, malverzacija, muljanja itd...

A iritantno mi je da si najglasni da drzis redovna predavanja svima po forumu o pravilima i postenju a onda dodjes na svoje prvo takmicenje i sve nam objasnis...

Ja ti lepo napisah da se pokrijes po usima i da cutis tebi to nije bilo dovoljno, pa kad ti nije dovoljo onda da ti objasnim...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Zoran Radmilović je, između ostalih, imao izreku: Kad umreš, tebi nije teško jer si umro i ništa ne znaš. Teško je onima oko tebe. Isto je i kada si glup.

Vrh Dno