Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
veljko sudeci po ulovima sa limskih revira koje po domacim forumima kace ribolovci meni se cini da se tamo bolje peca i da su ribe dosta krupnije nego prosle godine
Mozda ja i jos troje musicara iz Makedonije posetimo Lim za dve nedelje.
Ovih dana cemo odluciti ocemo li?
Ako se odlucimo ima da MM-u postavim bar 10 pitanja .
jeste na Limu jako lepo, pogotovo na slikama MM-a... ali ko nije bio na reci u Plavu i nizvodno ne zna sta je krs i djubre u vodi i na obali...prava sramota za onakvu reku i stanovnike...
Prelepa reka , prelepa priroda ima i ribe...ali ono sto mene uzasava dok bacam koju muvu je ONO BRDO KESA koja prolaze rekom... mislim da je svest naroda jako niska .. voleo bih da malo ljudi shvate sta imaju tamo i cuvaju to..znam da je tesko.....
zaista divna reka.Meni nije smetalo ono malo djubreta jar sam navikao na mnogo vise
Predivni lipljani koji nisu od ribnika vec su zaista natur.Iznenadio sam se da ima mladicu u vecem broju neko kako sam ocekivao.Mozda opet iden u Oktobru.
Ali ljepota gornjeg toka lima je ocaravajuca!!! Sto nizi vodostaj on je gore cini mi se ljepsi za razliku od donjeg toka dje je ocajan kako god okrenes