Auh....kakva voda....perfektno kristalno bistra i topla.... Riba aktivna, donekle....opet nisam uspeo da zakacim ribu pored nekoliko udaraca (sve vise pocinjem da sumnjam u sebe ili u potocare sa ove recice). Uzimala gotovo sve sto sam nudio, majsku, zelenasa, nimfe, mokre...sve zivo... a najvece iznenadjenje je izazvala 50+ cm potocara koja se podigla na majsku bele boje(majstorski rad saleta iz Pirota, fala sale!) i taman da je capi, okrenu se jer je struna vec usla u brzu vodu i muva je jako zaparala povrsinu.

Ne mogu da vam opisem koja me jeza uhvatila kada sam video tu ribu da se dize sa oko metra dubine....prvo sto nisam verovao da tolika riba postoji u Ljubovidji. Ali eto...nadam se da cu sledeci put biti bolje srece i umeca....
Inace, ambijent cista 10-ka, pristupacnost automobilom 9-ka a riblji fond nazalost za sada oko 6-ice. Kada bi se poribila ova recica, i napravila prava cuvarska sluzba koja ce da sparta gore dole, bio bi raj za musicare, nesto poput ribnika u manjem izdanju! Iskreno voleo bih kada bi se to i ostvarilo!
Sve vise me odusevljava ova reka!!!