Lovostaj

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Preterao si sa ovim pastrmkama, osim ako nisu iz nekog ribnjaka.

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
nisu iz ribnjaka a nije ni moj ulov vec mi se lik pohvalio i prebacio slike iz mobilnog pa rekoh da postavim ulovljene
pastrmke su iz bukovice rijecica pritoka trebisnjice a lipac je iz cehotine sve prije par dana slikano

samo sam htio da vidim komentar hahaha nida bog da sam ovakav krvnik

ja ne trtim ribe ka neki odje ;)

V

vaga

Guest
:tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: za postovanje lovostaja.Sto se tice terena,mislim da znam gde je ako se ne varam.Lepo je znati da ima ribolovaca koji postuju lovostaj i bez obzira na velicinu ribe istu vracaju nazad u vodu mada znam iz licnog iskustva da ovakve ajkulice skoro svi love i nose kuci ne obaziruci se uopste na lovostaj i na min. dozvoljenu velicinu... :-X

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Samo bih ga pitao sta cemu ovoliko pastrmki? Ajde da mu se jedu pa da je uzeo dve, tri maximalno, ali ovoliko nikako ne razumem?  :mad:

Lepi lipljeni. Idem na Cehotinu na leto. Lepa reka... Sta li mu je uzemo lipljen sada?

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Trokraku vjerovatno.

A možda čovijek hrani veliku porodicu pa mu treba,da se nađe...

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
mislim da ovakve slike i ne treba da postavljate na jednom musicarskom sajtu  :mad:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ja mislim da treba postavljati ovakve i jos gore slike. Moramo da vidimo s' kim imamo problem i kako da ga resimo :machinegun:
Milance samo jedna ispravka, nije Mix predsednik musicarske sekcije u Nisu. Sta mislis ko je ;)?

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Opa, izmače se fotelja  :D
Ne znam ko je ali znam da kasni Takmičenje u izradi mušica. A ja vežbam  :smoke:

jankoj

Junior member
Učlanjen(a)
14.10.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster mi nije jasan sto po ko zna koj put postavlja ovakve teme? Da li trazi “saucesnike” sireci dezinformacije? Mozda zbog neciste savesti zbog dugogodisnjeg musicarenja u lovostaju(o cemu je ovde ranije i sam dosta pisao)?
I sta sad... da poverujemo prici za malu decu kao namerno jurio grgeca a slucajno pala stukica??? Ovakve teme stvarno nemaju vise nikakvog smisla...

Vrh Dno