luk i samostrel

sole

Junior member
Učlanjen(a)
15.07.2015.
Broj reagovanja
0
PROTA71 je napisao(la):
Aaaaaaaaaa pa tebe cekam, i vrebam, imam Ja jednog ludaka kao ti, vredi vas dvojicu upoznati...mada on ganja i fata divlje piceke po Orjenu i okolini Boke Kotorske...hehehe

Ako je u pitanju Miro, cuo sam za njega , nisam imao priliku da ga upoznam .Znam coveka koji je dobar s njim , a inace nas dobar drugar iz Podgorice.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sole je napisao(la):
Ako je u pitanju Miro, cuo sam za njega , nisam imao priliku da ga upoznam .Znam coveka koji je dobar s njim , a inace nas dobar drugar iz Podgorice.

Naravno, Miroslav Popović Miro od Djenove (Djenovići) grada  :yeswink:
Dolazio je on nešto i do Banata čini mi se, lovio je jednom ovde u pratnji lovnika... plaćen odstrel u reviru. Raznih problema je imao sa lovcima društvom u H.Novom itd..
Ali o tome nekom drugom prilikom..Pozdrav.

Marko Ilic

Newbie
Učlanjen(a)
02.05.2013.
Broj reagovanja
0
Zdravo, citajuci forum naisao sam na ovu temu pa me zanima da li je dozvoljen lov i ribolov lukom i strelom ili samostrelom ja mislim da nije ali bolje da pitam?

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ja mislim da nije dozvoljen.
Nego mene zanima sta je sa pokretacem ove teme, Sebastijanom??? Bas nedostaje forumu

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Naravno da je dozvoljen
Sole vam moze pojasniti najbolje pojedinosti oko ovog načina lova,a ponekad možete pogledati i nas domaci lov i ribolov kanal

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
  Koristna ''alatka '' za ribokradice  :).

Sebastijana stvarno nema duze vec,zna li neko  o čemu se radi ?

Vrh Dno