MADE IN SERBIA

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ovo je opasna stvarcica i vredi je imati to zna svako ko ide u ribolov kolima....meni se koliko puta desi da stap plese po krovu dok nesto drugo odradjujem....odlicna stvar...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
na grb be ki upisano...ako bude s grb meni 3 kom...za svaki auto po jedan hahahahahahahahahahahaaaaaa.....

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ako šta mrzim a to je da mi se pribor (tuđi) rasklapa po kolima.I često sam imao priliku da pratim pogledom štap kako klizi po vratima a karike danas fala bogu sve od najboljih mogućih materijala.Ma extra stvar!
A može i na krov od lokacije do lokacije  :tbumb:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
tommylee je napisao(la):
Ako šta mrzim a to je da mi se pribor (tuđi) rasklapa po kolima.I često sam imao priliku da pratim pogledom štap kako klizi po vratima a karike danas fala bogu sve od najboljih mogućih materijala.Ma extra stvar!
A može i na krov od lokacije do lokacije  :tbumb:

Da da najbojli je zvuk kada pada stap i kliza po vratima i ostalome na kolima ahahaha. E a na korv i ne pokusavaj s ovim ,inace ces da places za stapom  :nowink:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
za krov mora da bude ozbiljna stvar ali napravice djole i to :yeswink: :yeswink: :yeswink:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Hvala Djole!  :tbumb: :smoke:
Nadam se da cu ubrzo i u ribolovu da testiram ovu stvarcicu.

Prilozi

• rodholder.jpg
    rodholder.jpg
    41,2 KB · Pregleda: 222

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Nešto kontam kad  bi umjesto magneta imao dva otvora za šarafe.Kontam na čamac da postavim.Imam problem sa priborom dok se vozim usled vibracija od mototra znaju da skliznu štapovi.
Ova Đoletova "soška" bi mi pravo pasovala čamac je metalni možda bi i magneti odradili posao!

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
A bre Gene....nema šanse da uđemo u Evropu....kukuuuuu,pa zar i tim zanatom se baviš,ček samo "C&F"da saZnadu  :) :) :) pa kad krenu pripucabanja za autorska prava  :doh: :hammer: :yeswink: :nowink:....daj odmaK dva komada,dok se još može,da cena ne poraste,zakon  ponude i potražnje !!!
Svaka čast na trudu, elanu i pažnji....inače ako se čačne po "saobraznosti"proizvoda...VRHHHHH brate :tbumb: :tbumb:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Odlicna stvarcica ali je ne zelim nikako :-D Omogucava da stap bude blizu kojekavih vrata koja znace smrt za bilo koji stap, onaj od 30e i onaj od 800e. Znaci stap iz tube pa montiraj na livadu i zakljucaj auto, ne treba drzac :-D

Vrh Dno