Makaze

danijel

Junior member
Učlanjen(a)
23.08.2008.
Broj reagovanja
0
Gdje se imaju kupiti,kod nas,dobre makaze.Kupio bih nekoliko.Ili mozda neko ima.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Imacu dr slick, a ako hoces neki poseban model od njih, javi mi na pm pa cemo se dogovoriti

isako

Junior member
Učlanjen(a)
13.02.2013.
Broj reagovanja
0
http://www.timeflyfishing.com/prodavnica/terra-fly-tying-tools

danijel

Junior member
Učlanjen(a)
23.08.2008.
Broj reagovanja
0
Hvala Isako ali ovi u Pirotu se nejavljaju.Kontaktiram ih cijeli dan.

isako

Junior member
Učlanjen(a)
13.02.2013.
Broj reagovanja
0
Pre par dana sam porucio nesto od njih, ljudi mi sve uredno poslali i javili telefonom kada ce roba stici.

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Ja taj poziv cekam vec godinu dana....  :'(      + sam jednom zvao da porucim  cokule, neku mast i udice koje imaju na sajtu, nista od navedenog nije bilo u radnji. Odavno je taj sajt izbrisan za mene....   

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Vrlo korektna radnja po meni,ja kad sam narucio makazice,zvao me G. Rade,vlasnik radnje licno,da mi kaze da te koje sam porucio nece da mi salje,jer nisu kvalitetne,treba da ih povuce iz prodaje,a preporucio mi je druge,koje su skuplje stotinak dinara a vrlo kvalitettnije...a sto se tice ostalih naruddzbina,lepo spakuju,posalju,i to mi stigne za 2 dana,perfektnu saradnju do sada sa njima sam imao,i nastavicu tako,vrlo korektno!  :yeswink:

danijel

Junior member
Učlanjen(a)
23.08.2008.
Broj reagovanja
0
Koje su to makaze koje si dobio drugar.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Druze to su obicne makazice za  na vodu,kad menjam muvu ili kad stavljam drugi predvez,ili za stagod,vrlo su prakticne ujedno i ostre....a proste!
http://www.timeflyfishing.com/prodavnica/scissors-forceps-and-nippers/scissors-s5

Vrh Dno