Marlboro folija

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Folija iz paklice marlbora je neverovatan materijal za telo strimera.Kao prava krljušt,gotovo da poseduje mimikrijska svojstva!Šteta je što aparat nije malo bolji da može da dočara izgled folije!U polusenci strimer izgleda sivkasto-srebrnast,na svetlu bljesne kao pravi keder!Izuzetan materijal,ko želi da ga proba mora da kupi marlboro,u kutijama ostalih cigareta nije ovoliko dobra folija!

Prilozi

• minnow1.jpg
    minnow1.jpg
    70,1 KB · Pregleda: 520
  • minnow on light.jpg
    minnow on light.jpg
    56,5 KB · Pregleda: 435

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Neka korist od cigara :doh: ............. i prijatelja koji puse Marlboro :-X

P.S. Strimer razbija!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
lepo ali koliko je cvrsto?da neprokliza po udici folija?sta je ispod da to spreci?...inace stvarno izgleda dobro

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Pogledaj step by step temu sasats postavio zvezdan ceo postupak. Ovo bih ja dooobro armirao epoxijem. Hvala za savet Zvezdane. Nisam znao da se razlikuju folije.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Da,epoksi je obavezan,ja nisam stigao da nanesem i završim strimer,ali epoksijem je završni,fini rad!Inače,kod ostalih cigareta je folija dosta lošijeg kvaliteta,ova marlboro je original riblja krljušt,a u prirodi izgleda još neverovatnije!Možda i od winstona ne bi bila loša folija,zlatna je  ali nije ovako verodostojna!Inače,dok sam bio pušač i ja sam vario marlboro,sad srećom samo žena!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
pogledao sam sbs strimera  :) super ideja ,a sto mi se najvise svidja veoma jednostavno i lako za izradu

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ja dimim klasik ali sam danas nabavio čuvenu i nadaleko poznatu MARLBORO paklu. Cigarete sam već izdimio a strimera ću ovih dana da pravim, čim mi se izbistri glava posle dočeka.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam napravio jednu površinsku skalameriju za štuku,bucova,možda i smuđa.Telo je policelon ,probušen pa navučen na prethodno super-lepkom namazanu udicu.Nakon toga sledi nanošenje lepka na telo i stavljanje folije.Rezanje viška folije i crtanje bandarčića su polednji korak pre epoksija!

Prilozi

• surface marlboro.jpg
    surface marlboro.jpg
    81 KB · Pregleda: 286

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Gledao sam tu foliju, baš kao krljušt sitne ribice. Samo mi se više sviđa ono sa početka. Samo po leđima zelenkasto.
Probaću da zarolujem oko udice + lepak + malo lisice tamnije za leđa.
Posle malo epoksi = sitna belka oko 2 cm + malo feleša za repić - bandar imada pogine. Ni smuđ i bucov nema da mu manišu.
Brza izrada i prosta.
Kratko ali jebitačno.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ja sam ovo namenio štuki,a posle ću da probam u kadi kako radi,mislim da će da ima izazovan rad!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Evo kratkog filma i načina na koji ovo radi na vodi,a verujem da na "pravoj" vodi ovaj strimer ima daleko bolji rad.Pre svega zbog oblika tela i luka stomaka koji sigurno bacaju potezanku po strani.Mislim da bi ovo moglo da radi kao jerk varalice ::) prilikom intenzivnijeg povlačenja.Videćemo!

[youtube]http://www.youtube.com/v/Qy-3nWGBI1w&hl=en_US&fs=1&[/youtube]

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
i ja sam kontao da uradim jednog epoksija sa jer radom samo okce udice moralo bi da dođe malo iza glave...trenutno nemam vremena za vezivanje a i kada imam malo vremena najradije neradim ništa  :D ali ideja mi je bila uraditi tako da uradim prvo takav kostur streimera od žice i onda preko nalepiti foliju.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam lepio,bojio,pa,malo i vezivao da bih napravio jednu štukicu.Telo od debljeg policelona,folija iz Winston cigara za telo(lepa zlatasta boja),folija iz Marlboroa za stomak,braon i crni marker,oči by Djole i epoksi!Možda ću morati još jedan sloj epoksija da pokrijem još neka mesta!

Prilozi

• small pike1.jpg
    small pike1.jpg
    86,7 KB · Pregleda: 250
  • small pike2.jpg
    small pike2.jpg
    119,3 KB · Pregleda: 306
Vrh Dno