Materjali za vezivanje vestackih musica

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja kao antitalenat za vezivanje bilo čega (jednom sam vezao biciklu za drvo i uspela je da pobegne  :doh: ), mogu samo da pozdravim Sašu i poželim mu dobrodošlicu na foromu!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Kako to da su sve Kineske radnje u regionu snabdevenije od ovih mojih.Ovi moji nemaju ništa,možda i nisu Kinezi :hmmmm:
hahaha  :D

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
U vezi kineskog krzna

[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/bMmHyEc4Srw&hl=en_US&fs=1[/flash]

[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/-DGI78K-vRg&hl=en_US&fs=1[/flash]

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Brate, ovo je isporuka restoranima i kuhinjama.
Kinezi samo govna ne jedu, al ni to nije dokazano.
Moj drugar mi rek'o (bio tamo) - ako kod Kineza ne vidiš šta je živo i jestivo i da bude spremljeno ispred tebe - ništa ne jedi.
Nisam nikada, niti ću ikada, da uđem kod njih na klopu.

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
Ovo je toliko odratno da mi se gadi taj idiotski narod  :'(

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ovo je zaista odvratno...to sam vidio prije par meseci i ne zelim vise niti jednom da to pogledam...odvratno :puke:, mislim da čovek mora da bude psihopat ili nešto još gore da bi takve stvari radio samo zbog kinte.
Mada, nisu ni svi kinezi isti, ogroman je to narod, ogromno različitih pokrajina a takp i mnogo različitih kultura u jednom narodu, isto tako i običaja i različitih kuhinja. Ja sam na primer skroz oduševljen nekim kineskim jelima i verovali ili ne mogo bi to da jedem svaki dan barem za ručak. Ok. dobrih čevapa, pljeskavice i bureka ne bi se nikada želio odreći ali neke kineske kuhinje su živa fantazija...i venčana kuma mi je kineskinja a i upoznao sam njenu familiju što živi u Hong Kongu...mnogo fini su ti ljudi...ali što jest jest, imaju i mnogo surovih i nama nerazumljivog naroda kao što su ovi sa ovog snimka gde deru pse na živo. Mnogi od njih na pasa gleda kao i mi što gledamo na piliće i svinje ali brate da živog dereš dok ovaj cvili i pati se to je stvarno odvratno  :puke:

Vrh Dno