MED #5

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Imacu viska za par dana pa ko hoce nek se javi u inbox. Nova.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nije valjda da ce med na onu glindzicu od cts-a :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Aha :) samo nece biti glindzica nego glondzica pa kad ga uzmete u ruku da osetite Dark force  :hammer: :hammer:  ( prim.prev. prevod za Oholog I neupucene- fraza iz Star Wars-a)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Tvoj stap ne moze da nosi ni sam sebe a kamoli med :-*

A da sad ces da ga sredis, smanjis lak za 0.5g, karike lakse isto toliko i dobices drugaciji stap. Ali u crtanim filmovima :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
E vidis da nisi u pravu. Promenio sam PB karike I stavio REC I totalno drugaciji stap je. Znam da ti deluje blesava ali tako je.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
E vidis da nisi u pravu. Promenio sam PB karike I stavio REC I totalno drugaciji stap je. Znam da ti deluje blesava ali tako je.

Stap-blank ti se nije promenio ni malo, promenio ti se subjektivni osecaj punjenja stapa, imas utisak da je brzi a nije. On se i dalje savija na istom mestu, vrh mu je i dalje tanak i savitljiv. Ako nosi med sada nosio ga je i ranije samo sa malo vise utiska da ga lakse nosi. Ali je to i dalje samo subjektivni osecaj.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
meni se ne cini da je tako ali ok. Prosli put smo probali sa MED #6 bio mu je za nijansu tezi. Sa #5 je druga prica :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
meni se ne cini da je tako ali ok. Prosli put smo probali sa MED #6 bio mu je za nijansu tezi. Sa #5 je druga prica :)

Sustina je u toj reci "cini-ne cini". I stvarno je tako, da moze da ti se ucini da je on brzi sa laksim karikama

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Moze na 12 rata, i prvo da se proba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Tihi rado druze ali za ovo je za tebe space shuttle tako da je najbolje da ostanes na ceskanju  ;)

Vrh Dno