Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jednostavno ne odgovara mu..da li je težak ili lak nije bitno nije za.taj štap,vise
Mu leži Rio gold probano. Ostao je još Shark Wave GPX da probam pa dajem moje subjektivno mišljenje.Po Usa kažu da Rio i GPX mu leži..
Simpsone covekov subjektivni osecaj je da na njegovom stspu ne lezi MED. Sta ima dalje da se komentarise? Mozda tebi odgovara ili meni al ko nas j..e ne pecamo mi sa tim stapom vec Veljko.
Simpsone covekov subjektivni osecaj je da na njegovom stspu ne lezi MED. Sta ima dalje da se komentarise? Mozda tebi odgovara ili meni al ko nas j..e ne pecamo mi sa tim stapom vec Veljko.
Jesi bre ti retard , sta ga branis kad ne napadam nikoga, samo pitam za razloge sto struna ne lezi stapu. Iz razloga da sutra ne kupuje drugu strunu koja mu opet nece lezati, vec da se zna makar priblizno kakva struna mu treba i sta da ocekuje od nje.
Kod struna nema subjektivnog ili mu lezi ili ne. Ne moze meni da lezi a tebi ne.