MED #5

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Zamolio bih da oglas ostave suvisnih komkentara postavio sam da bih strunu prodao .  Postavite novi post pa ke... do mile volje.

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Sismsone napisao sam da mu odgovara Rio i GPX  .. sta je tu nejasno?  MED nije za njega lak je ,stap nema kontorolu kanapa kao kod RIA . E sad novi post pa pisite tamo .
Hvala

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Veljko bre pitam zasto mu ne lezi MED, sta tu nije jasno? Tvoje objasnjenje je "ne lezi mu". MED ima glavudzu od dva'es i kusur metara, mozda nije do stapa vec do tebe?

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Simpsone,bacali smo zajedno na Drini,ne lezi,lagana,ne ide nikako,a opet i meni i njemu odgovara MED 6 na mom CTS-u #6
znaci nije do Veljka ,vec jednostavno MED 5 ,ne ide na Helios 2 mid flex #5  ,lagana je,ne puni stap lepo

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Pedja 50 muva gratis molim  :D pa  da legnu samo tako...  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
neba je napisao(la):
Simpsone,bacali smo zajedno na Drini,ne lezi,lagana,ne ide nikako,a opet i meni i njemu odgovara MED 6 na mom CTS-u #6
znaci nije do Veljka ,vec jednostavno MED 5 ,ne ide na Helios 2 mid flex #5  ,lagana je,ne puni stap lepo

Ynaci Rio Gold bolje lezi. Simpsone znas li mozda tezine glava Golda I MED-a?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ama nema veze sa tezinom glave. MED treba da znas da drzis 20+m u vazduhu da bi vukla dalje kako treba. Gold ima glavu 14m kao i pominjani gpx, zato je normalno da pomislim da vama zapravo ne leze strune sa dugackim glavama zbog odsustva tehnike mahanja.
Gold je zanemarljivo tezi od med, 8greina sto je 0.5g na 30ft potpuno beznacajna razlika u tezini. Pre bih rekao da je problem glave.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Zbuni me sad. Ja npr kad stavim Gold na CTS cini mi se da ne puni stap a kad stavim na Heliosa leti ko blesavo. Mozda ja ne umem sa CTS om da drzim 14,3 glavu Golda u vazduhu a sa Heliosom umem. :)

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
simpson H je napisao(la):
Ama nema veze sa tezinom glave. MED treba da znas da drzis 20+m u vazduhu da bi vukla dalje kako treba. Gold ima glavu 14m kao i pominjani gpx, zato je normalno da pomislim da vama zapravo ne leze strune sa dugackim glavama zbog odsustva tehnike mahanja.
Gold je zanemarljivo tezi od med, 8greina sto je 0.5g na 30ft potpuno beznacajna razlika u tezini. Pre bih rekao da je problem glave.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Simpsone,ali meni lezi MED na mom stapu,a na Heliosu ne.
Uhvatih sam sebe par puta u vodi do struka kako mi izadje beking iz stapa,a ni laso u ustima drzao nisam. Jos samo da naucim da mendujem i ricujem i bice sve to ok  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Jesi izvlacio strunu rukom do bekinga ili si mahao?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Pa to. Da ne pomisli narod da si bacio 33m na Drinu u vodi do struka.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
neba je napisao(la):
Simpsone,ali meni lezi MED na mom stapu,a na Heliosu ne.
Uhvatih sam sebe par puta u vodi do struka kako mi izadje beking iz stapa,a ni laso u ustima drzao nisam. Jos samo da naucim da mendujem i ricujem i bice sve to ok  :D

Prvo tebi lezi med 6 na stapu 6, cisto da znas da je znacajno veca razlika izmedju med 5 i 6, mnogo veca nego sto je to kod tvog stapa klase 5 i 6. Veljku bih preporucio da se ne odrice lako te strune na svom stapu vec da detalno utvrdi sta mu to ne odgovara. Jer bojim se da ce imati problema sa vise struna klase 5. Sto ne proba tvoju strunu na svom stapu?

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
e za to nismo imali vremena,kratko smo bili na Drini ,al stvarno MED 5 mu ne lezi  :D

Vrh Dno