Meredov

Drale

Junior member
Učlanjen(a)
12.08.2011.
Broj reagovanja
5
Odličan sve preporuke. Koristim model sa fiksnom drškom bez vage nekih 10godina. Veličina je L i meni je optimalan za većinu ribolova, mrežica je gumirana i dovoljno duboka i za veće ribe. Gumeni sloj na mrežici je malo ispucao ali okca su čitava i ne planiram je još mijenjati.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
250
Koliko vremena se provodi na vodi...previše svi odreda filozofiramo.
Goranče, na prvu loptu, ako ti se sviDŽa, pazari bato, daće Bog, ni prvi ni poslednji...nek see ima i ostaviti naslednicima..

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Iskreno kad bi sad birao, razmišljao bi se između Fishpond Nomad-a i McLean-a, mada je McLean sigurno lakši i komotniji. Vaga inače radi besprekorno, a zamenska mrežica se brzo menja i košta oko 25eur(koštala nisam odavno gledao)
Najmanji model je dovoljan za bilo kod salmonida kojeg mi pecamo, srednji je po meni nit tamo, nit vamo, a najveći su prvo pokupovali od mene smuđaroši, tako da je on sposoban za dosta veće ribe.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
250
Eh bre ti tvoji smudjarosi su sve kakvi krivolovci...ko bre jos od varalicara koristi male meredove, jos iz camca vrv pecaju. Sve se sad fata sa ona kljesta i onim ogromnim meredovima, alaskim..
A noooomad je superiska skup...eneee, na kineza se sad na Ribniku ekipa drugara odlicno provodi, niska vosa al red liljena red Nektara

Vrh Dno