MFS i MFSSRS

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Predsednik MFSSRS je pred svima prebrojao 20 glasova za moj izbor u Forum MFSSRS i to glasno i jasno izgovorio. Možda su ruke dizali i oni koji nisu uvršteni u spisak. Nemam pojma o tim detaljima, samo sam zapisivao ono što je predsedavajući izgovarao.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
ekoljuba je napisao(la):
Bojane ti nemoj da kenjas i da me preskocis sa tvojim agresivnim stavom cim ti neko protivreci!  :-X Kad nesto iznosis potrudi se da imas ARGUMENTE a ne da lupetas!  :doh: JA nisam ni jednom podigao ruku za Mixa!?! Kuzma je sedeo pored mene ili Ivan D. moze to da ti potvrdi! Mixa su izglasali oni koji nisu imali priliku da ga upoznaju ni na netu da znaju kakav je lik.
Zato malo spusti loptu i ne napadaj one koji ti ne misle nista lose pogotovo kad iznosis neistine!

Ljubice dragi, jesi li bio protiv Mixa? Nisi! I sta sad? Koliko puta sam ja bio protiv "osnivaca i predsednika", evo ti forum pa gledaj, prelistaj stare postove i vidi koliko sam se puta javio da repliciram tom istom Mixu za gluposti razne. Kada videh da od toga nema vajde i da svi kao pickice cutite uzivajuci u uzajamnom napusavanju mixa i simpsa, onda sam i ja digao ruke i poceo sjajno da se zabavljam. Ali sad kada si direktno "ostecen", onda kuknjava na sav glas. Taj Mix se nije promenio drasticno i dalje je isti onaj Randjelovic Ivan od pre nekoliko godina.

Pod broj jedan ja uopste nisam ostecen jer mene takmicenja ne zanimaju vec sam se ponudio prijatelju da pomognem da zazivi jedna pozitivna stvar! Meni ni iz dzepa ni u dzep! Vec mi je krivo zbog ljudi koji su se maltretirali oko cele te price. Nisam se uplitao u price o mixu jer su gubljenje vremena sem u slucaju kada je pricao o poribljavanju Nisave.
I ne budi licemer posto si tolerisao njegovo lupetanje i vredjanje na tvom forumu i tako oterao neke normalne ljude.

[/quote]A za to sto sto "kenjam i lupetam" ubuduce ces morati da prodjes kvalifikacije da bi mi se uopste obratio. Oca ti poznajem ne verujem da te je vaspitavao da se tako obracas skoro duplo starijem.[/quote]

Procitaj u predhodnom postu kako si mi se obratio(rekao si "ne kenjaj") samo sam ti vratio istom merom! Ne budi licemer! Svaki put kada smo imali polemike trudio sam se da budem korektan prema tebi i ako se debelo nismo slagali! Sta zato sto sam mladji mozes da mi kazes sta hoces(neistinu) a ja da ti precutim, e pa  nece moci, mnogo bitnijim ljudima od tebe to nisam dozvolio!? Proveri kod mog oca koga poznajes!?!  
A to za obracanje tebi sam se jako potresao! Nego ocigledno imas problem sa svojom sujetom a ja ti tu vec ne mogu pomoci....!

Pozdrav!

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Bice da si izgubio mnogo pameti pa ti se muti...
Odgovori na pitanje.. :hammer: :hammer: :hammer:

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Celokupnu krivicu za ovakav splet dogadjaja snosi MFS i njegovi celnici. Ocito nisu sposobni nista da organizuju kako treba. Krivica pojedinaca koji su ucestvovali na sednici je minorna u odnosu na krivicu organizatora. Kad su dozvolili da im se nesto ovako desi i da se sada clanovi sednice pljuju po forumu i prete jedni drugima, nek lepo dignu ruke od svega pa kad dodju neki novi mladi ljudi neka organizuju i sekcije po gradovima i MFS.

Izgleda da je pedjabg bio u pravu u vezi s mnogim stvarima ...

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Evo da ti se izvinim Bojane sto sam napisao da kenjas istripovao sam se da sam procitao da si rekao da ja kenjam! Ali sve ostalo stoji da si izrekao neistinu kada si rekao da sam izabrao mixa na skupstini!
Eto priznajem da sam pogresio!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
cerebrum je napisao(la):
Celokupnu krivicu za ovakav splet dogadjaja snosi MFS i njegovi celnici. Ocito nisu sposobni nista da organizuju kako treba. Krivica pojedinaca koji su ucestvovali na sednici je minorna u odnosu na krivicu organizatora. Kad su dozvolili da im se nesto ovako desi i da se sada clanovi sednice pljuju po forumu i prete jedni drugima, nek lepo dignu ruke od svega pa kad dodju neki novi mladi ljudi neka organizuju i sekcije po gradovima i MFS.

Počinju i mudri postovi. I ja, kad malo bolje razmislim, razmišljam slično kao Cerebrum.
Prošle godine smo obmanuti za Ligu Mušičara Srbije, a ove za Skupštinu MFSSRS. To su jedine dve stvari koje su organizovali predvodnici MFS i obe su propale!
Zato oni i traže krivce među onima koji sve rade legalno i po propisima, jer su se uvek pokazali kao loši organizatori i ljudi koji brukaju sve mušičare Srbije zauzimajući mesto koje im ne pripada.
Možda su zato i pozvali na ovu Skupštinu svoje poznanike, drugare itd., kako se slučajno ne bi postavilo pitanje propasti svih dosadašnjih aktivnosti predvodnika MFS.
Ne čuh da se iko ozbiljnije pobunio protiv prošlogodišnje prevare zvane "Liga Mušičara Srbije" koja je po rečima organizatora trebalo da posluži da se odabere reprezentacija. Prevareni učesnici nisu svi ni pozvani, a oni "odabrani" su, kao po nekom dogovoru ćutali o tome.
Sada isti ljudi krše Statut Saveza Sportskih Ribolovaca Srbije i ne priznajući svoju krivicu optižuju one koji ga nisu prekršili!

Pozivam mušičare Srbije da dignu svoj glas protiv onih koji su prisvojili Mušičarsku Federaciju Srbije, bez ijednog pozitivnog rezultata, nižući propust za propustom.

Akademac

Junior member
Učlanjen(a)
23.11.2008.
Broj reagovanja
0
Ja sam na mixovoj strani sada kada ga svi napadaju. Mix, ne opuštaj se previše da ti se ne potkrade neka greška  :tbumb:

Ova stočarska komuna iz Tiodža i okoline što prvo pomuze kravu pa klikne ENTER ... e to su pacijenti :hammer:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Da neces mozda tebe da izaberemo za predsednika MFS-a...

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
cerebrum je napisao(la):

Toni mislim da si pogresno skapirao ovu stvar. Kao prvo celnici MFS-a su sposobni ljudi, a pogotovu njen predsednik. Lako je sa daljine da se kritikuje neciji rad, a tesko da se zasuku rukavi i da se crnacki radi. Veruj mi da znam koliko muka ima I. Dragojlovic i ostali da sve dovedu u red. To nekom ko nije radio slicnu stvar nikad nece da bude jasno. Njihova jedina greska, ako moze tako da se nazove je verovanje da se musicarenjem kod nas bave samo dzentlmeni. Tu su se zeznuli zbog par ljudi.
Ali u svemu moze da se gleda pozitivna strana. Meni je iskreno drago sto su neki neupuceni i neopredeljeni ljudi shvatili kako stoje stvari. Kom danas nije jasno kakav je Mixmaster iskreno mi ga je zao. Zao mi ga je jer ili zivi u totalnoj izolaciji ili nema nista od kombinacije obraz-mozak-muda. 

Akademac

Junior member
Učlanjen(a)
23.11.2008.
Broj reagovanja
0
Famozni je napisao(la):

"Neka hvala, mene je sramota i ovo što radim!" - reče prostitutka kada su je predložili za članstvo u JUL.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Svako ko je učestvovao u Ligi Mušičara Srbije 2008. je prevaren. Svako ko je učestvovao na Skupštini MFSSRS je takođe prevaren.
Jedan od prevarenih sam i ja. Založiću se da oni koji su nas prevarili budu barem smenjeni sa funkcija koje ne umeju ili ne mogu da obavljaju.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mixmaster je napisao(la):
cerebrum je napisao(la):

Počinju i mudri postovi. I ja, kad malo bolje razmislim, razmišljam slično kao Cerebrum.
Prošle godine smo obmanuti za Ligu Mušičara Srbije, a ove za Skupštinu MFSSRS. To su jedine dve stvari koje su organizovali predvodnici MFS i obe su propale!
Zato oni i traže krivce među onima koji sve rade legalno i po propisima, jer su se uvek pokazali kao loši organizatori i ljudi koji brukaju sve mušičare Srbije zauzimajući mesto koje im ne pripada.
Možda su zato i pozvali na ovu Skupštinu svoje poznanike, drugare itd., kako se slučajno ne bi postavilo pitanje propasti svih dosadašnjih aktivnosti predvodnika MFS.
Ne čuh da se iko ozbiljnije pobunio protiv prošlogodišnje prevare zvane "Liga Mušičara Srbije" koja je po rečima organizatora trebalo da posluži da se odabere reprezentacija. Prevareni učesnici nisu svi ni pozvani, a oni "odabrani" su, kao po nekom dogovoru ćutali o tome.
Sada isti ljudi krše Statut Saveza Sportskih Ribolovaca Srbije i ne priznajući svoju krivicu optižuju one koji ga nisu prekršili!

Pozivam mušičare Srbije da dignu svoj glas protiv onih koji su prisvojili Mušičarsku Federaciju Srbije, bez ijednog pozitivnog rezultata, nižući propust za propustom.

Bojim se da ovakvim nacinom komunikacije necete doprineti ni daljem radu MFS ni sebi. Ostaje da se vidi kakve ce biti reakcije nadleznih. Sitna proceduralna greska je pokrenula lavinu i to je jedino sto ide na teret MFS-a. I to ce se popraviti vrlo brzo, ali bojim se da ce to ostaviti velike posledice po buducnost MSN ovakve kakva je sada. Konstantno preglasavanje ne prija nikome.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Lepo se saceka nova skupstina! Pa da se popravi stvar i gotovo! Drugog resenja nema!

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Akademac je napisao(la):
Famozni je napisao(la):

"Neka hvala, mene je sramota i ovo što radim!" - reče prostitutka kada su je predložili za članstvo u JUL.

Ovo se bre AKADEMAC odnosilo na Rondju... :doh: :doh: :doh: :doh:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Jel može neko npr. meni da pojasni šta je se kritičnog dana dogodilo u Beogradu. Čitam razne rasprave ali mi i dalje nije jasno šta se to dogodilo. Među nama ima sigurno još znatiželjnih kojima rasprave koje su prethodile mom postu ništa nisu pojesnile.

Molio bih objašnjenje od nekoga ko je učestvovao u organizaciji tog skupa.

Unapred zahvalan.

Vrh Dno