MFS i MFSSRS

ivandrago

Senior member
Učlanjen(a)
18.10.2006.
Broj reagovanja
0
Jos jedno objasnjenje da ne bi bilo zablude. MFSSRS je formalno zaseban organ u odnosu na MFS. Ovaj nacin je izabran iskljucivo zbog lakse raspodele zadataka, jednostavnije procedure, transparentnosti. Neformalno MFS i MFSSRS predstavljaju manje vise isti ljudi i istu ideju. Cilj je da bio da se povuce ostra granica izmedju sa jedne strane takmicarskog ribolova(MFSSRS) i sa druge strane zadrzavanja postojece autonomije u radu na zastiti zivotne sredine, zakonima, edukaciji(MFS). Sinergijom ove dve organizacije dobijamo telo koje ce u buducnosti funkcionisati mnogo lakse i sa precizno odredjenim ciljevima, zadatcima i operativom.
Novi sajt ( www.mfsrbije.org )je u izradi i uskoro ce biti podignut na server. Tu cete naci apsolutno sve informacije koje se ticu rada MFS-a i MFSSRS(Musicarske Lige Srbije).

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Članovi Skupštine su:
1.Natalija Ivananivć-predsednica
2.Ivan Korhner
3.Ljubomir Stambolija
4.Radojica Popović
5.Knežević Aleksandar
6.Dr.Milan Lugić
7.Darko Skoković
8.Boris Pavličević
9.Ljubomir Pejičić
10.Nikola Jovičić-podpredsednik
11.Petar Ristić
12.Miroslav Andonović
13.Slađan Milić
14.Ivan Ranđelović JR
15.Đorđe Anđelković

Članovi Upravnog odbora su:
1.Vučković Aleksandar-predsednik
2.Slobodan Ivanović
3.Milan Martić
4.Srećko Nedeljković
5.Oliver Kuzmanović
6.Ivan Ranđelović Ranđa
7.Ivan Dragojlović-podpredsednik

Članovi Foruma su:
1.Vučković Aleksandar
2.Ivan Dragojlović
3.Ivan Ranđelović Ranđa

Članovi Sekretarijata su:
1.Vučković Aleksandar
2.Ivan Dragojlović
3.Milan Martić

Koordinatori takmičarskih zona su:
1.Đorđe Anđelković
2.Vladimir Glamočanin
3.Damnjanović Nebojša
4.Knežević Aleksandar

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
cestitam sale :tbumb: i zelim vam uspesan rad na daljem razvijanju i popularizaciji ovog naseg lepog sporta u ime musicara iz trstenika
:firends: :firends: :firends:

rasho

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2005.
Broj reagovanja
1
Evo i fotografija predsednika

Prilozi

• Natalija.jpg
    Natalija.jpg
    42,8 KB · Pregleda: 270

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Da malo pojasnim neke stvari oko samih takmičenja i takmičara,jer sam juče četiri sata bio kod predsednika Saveza sportskih ribolovaca Srbije,a zbog svega se i danas nekoliko puta čuo sa njim.
Postoje dva osnovna uslova za takmičenja što se tiče samih takmičara,uz najosnovniji,da imamo gde da organuzujemo takmičenja (reke i ribu):
-da budući takmičar ima kupljenu godišnju dozvolu za ribolov,
-da udruženje (USR,KSR,OOSR-zavisi od naziva i registracije) bude član Saveza sportskih ribolovaca Srbije,što čini izmirenjem kotizacije na godišnjem nivou (kao i u prethodne dve godine) za sve takmičare u svim vrstama sportskog ribolova.
Kako će svako udruženje da odredi ko može da se takmiči,to je stvar njihovih odluka ili Statuta,odnosno,da li može svaki ribolovac koji je njihov član ili mora da bude član neke sekcije (u zavisnosti od vrste ribolova-varaličar, plovkaroš,mušičar......).Takođe,postoji mogućnost,da takmičar kupi dozvolu za ribolov bilo gde a da bude takmičar za sasvim drugi klub (udruženje....),ali taj klub za koji se takmiči mora doneti takvu odluku.
Počeo sam da pripremam predloge za sve pravilnike,pa VAS MOLIM ZA MALO STRPLJENJA!
Pozdrav,Sale

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Poštovane kolege mušičari iz Srbije,

najavljujući i pripremajući organizaciju Prve osnivačke Skupštine Mušičarske federacije Saveza sportskih ribolovaca Srbije,nenamerno,došlo je do propusta koji (kako se ispostavilo večeras oko 18:00 časova) je uticao na to da Predsednik SSRS g-din Bošković Dragan,poništi sve odluke sa iste,kao ništavne.
Naime,niko od pozvanih na sednicu nije poneo sa sobom ovlašćenja za zastupanje svojih klubova,udruženja,sekcija,osim tri člana USR "Nišava" iz Niša.Taj dokument,lično meni na ruke,predao je Ivan Ranđelović-Ranđa Mixmaster,po završetku sednice i potpisivanju zapisnika sa iste,na koji nije imao primedbi.Taj dokument jeste bio potreban,ali je za sve izabrane mogao da se dostavi naknadno.
Ne obaveštavajući nikoga,a iz svog ličnog interesa i obračuna sa neistomišljenicima koje su predstavljali Oliver Kuzmanović-Kuzma,Đorđe Anđelković-Đole i Ivan Ranđelović JR,obavestio je Upravni odbor svog udruženja,zatim su usledili pozivi zameniku Ministra za sport i poziv Predsedniku SSRS,koji je poništio sve odluke.
Želja nam je bila i ostala,da se oformi jaka organizacija,dobrih,kvalitetnih,radnih,vrednih i uzornih ljudi.Stali smo samo privremeno,ali vrlo brzo nastavljamo sa mnogo jačom voljom i željom.Za to vreme biće odrađeno sve što mora,da se kasnije ne gubi vreme.
Narednu sednicu zakazaće i voditi Predsednik SSRS sa svojim saradnicima,a biće održana u Beogradu u prostorijama Saveza.

Moj predlog za sva udruženja,klubove,organizacije i sekcije je sledeći:
-za one koji nemaju već donete odluke oformiranju mušičarskih sekcija,donesite odluke u narednih par dana i pošaljite ih na faks 037-420-850 sa naznakom za g-dina Bošković Dragana
-za narednu sednicu predložite najsposobnije ljude koji žele da rade bez sujete,egoizma i samopromocije u interesu svih

Veliki pozdrav,

Vučković Aleksandar Sale

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ne vredi izgleda! I peti oktobar je propao zbog sujete pojedinaca i sitnih interesa. Ovo je ipak Balkan gde je brat bratu najveci neprijatelj.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
lose vesti nam donosis sale.ispadose musicari najgori od svih :(

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Jel ja lepo vičem "Vuk!" već godinu dana i niko me ne sluša?

Tako je to kad se ludaci slobodno šetaju po ulicama... Dobro je što nije poneo plastični eksploziv ispod jakne i aktivirao ga na sred tog skupa mušičara u Beogradu!

Ja tvrdim da je on u stanju da i to uradi.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Goci je napisao(la):
Jel ja lepo vičem "Vuk!" već godinu dana i niko me ne sluša?

Tako je to kad se ludaci slobodno šetaju po ulicama... Dobro je što nije poneo plastični eksploziv ispod jakne i aktivirao ga na sred tog skupa mušičara u Beogradu!

Ja tvrdim da je on u stanju da i to uradi.

Nije ovo vuk dobri covece, ovo je JEBENA HIJENA. To je ona zivotinja sto zna da ujede kurvanjski, kada lav nije na oprezu. Trci okolo i smeje se i nista joj pametno nije na pameti! Samo je lav zajeban za hijenu kad' popizdi

Akademac

Junior member
Učlanjen(a)
23.11.2008.
Broj reagovanja
0
Lepo se vas 2oak dogovorite napravite sačekušu i ćebujete majmunče da narednih 12 meseci piški crveno  :yeswink:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Iskreno mi je zao ljudi iz drugih gradova koji ponovo moraju da prolaze kroz ceo postupak oko MF SSRS ali i da ce ucinjenu gresku ispraviti na prvom sastanku i nastaviti sa daljim radom. Glavni uzrocnik svega ovoga jeste UO USR Nisava iz Nisa koji je na nepravilan nacin doneo odluke vezane za MSN. Iskreno se nadam da ce i UO USR Nisava ispraviti svoje greske u sto skorije vreme kako ne bi trpeli ostali a tu su sada svi od MFS-a, MF SSRS pa do onog postenog musicara iz najudaljenijeg zaseoka u Srbiji. Apelujem na one ljude koji su sada u sekciji a uvideli su kakvu su gresku napravili svojom podrskom trenutnom rukovodstvu da izvuku pouke iz ovoga, po meni najveceg zla ucinjenog po musicare Srbije, i da preusmere svoje stavove i delovanja u ispravnom smeru.

Vrh Dno