MFS i MFSSRS

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Obrisah ceo post druže, nisu vredni pisanja... Obriši i ti ovo malo citiranog. Može i admin da obriše sva 3.

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
treba da dobije funkciju '' baba sere'' ispred MFS i MFSSRS

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
Sto bi rekli op trt- koliko ce vremena jos proci, neko rece balkan tacno tako-e more more kad je interes u pitanju,zalosno drugari ali ako se mora jovo nanovo onda nista sve zelje u radu i pamet u glavu ove rede...

radovanz

Newbie
Učlanjen(a)
11.06.2008.
Broj reagovanja
0
Stvarno jadno,sujeta je cudo! Sto mora da se usere svaki trud koji neko ulaze,nije mi jasno niti ce ikad biti!

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Ne interesuje me sve ovo previse ali sa mog gledista sve ovo izgleda ovako.

Formalno, ljudi iz nisa nisu imali ovlascenje svojih maticnih udruzenja da ucestvuju u radu sednice i donose odluke. Iz licnih ili kakvih drugih interesa Mix je te ljude diskreditovao i sednica je ponistena. Po meni su krivi ljudi koji su organizovali sednicu i nisu na vreme proverili ljude koji ucestvuju na njoj.
Sve je moglo da bude i mnogo gore, da je recimo ovaj problem iskrsao septembra 2009, jer bi se onda ponistile sve aktivnosti federacije od januara do septembra. U svakom slucaju, sa pravnog aspekta, ako neko zeli da promeni Mix-a to mora prvo da uradi ovde u Nisu.

Nisam zeleo da ucestvujem u ovakvim raspravama ali mi se smucilo vise da citam bljuvotine narocito u temama gde nije mesto za komentarisanje Mixovih moralnih vrednosti. Sve mi ovo lici kao skup radikala koji pljuju demokratsku stranku zato sto je pravno na vlasti a oni imaju najbrojnije glasace.

I jos nesto. Moja zelja je da gringo napravi jos jednu musicarsku sekciju u Nisu, (a ja cu se rado pojavljivati na obe sekcije), pa da se onda na ravnopravnom nivou razmenjuju misljenja i vredjanja, jer ovako moze samo da se galami bez ikakvog efekta, kao sto je i ovaj slucaj pokazao.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Sale Župa je napisao(la):
Ne obaveštavajući nikoga,a iz svog ličnog interesa i obračuna sa neistomišljenicima koje su predstavljali Oliver Kuzmanović-Kuzma,Đorđe Anđelković-Đole i Ivan Ranđelović JR,obavestio je Upravni odbor svog udruženja,zatim su usledili pozivi zameniku Ministra za sport i poziv Predsedniku SSRS,koji je poništio sve odluke.

Tužno je da se predsednik MFSSRS ovako obraća legitimnom predsedniku Mušičarske sekcije Niša i predstavniku jednog velikog udruženja ribolovaca, članice Saveza Sportskih Ribolovaca Srbije, pokušavajući da zaštiti one koji su izazvali ovaj incident. Silno greši.
Umesto da naš primer navede kao dobar i kao uzor za ostale, on meni, kao predsedniku niške mušičarske sekcije, koji je u potpunosti ispoštovao proceduru, odjednom upućuje oštre optužbe zasnovane na uvredljivim pretpostavkama.
Ispalo je da su ilegalci postali nedužne dobrice, koje je "opaki" predstavnik USR "Nišava" i MSN ugrozio. To je glupo, potpuno nelogično, neistinito, ali i tužno.
Reči podrške izazivačima ovog incidenta i samom predsedniku MFSSRS koji ih očigledno podržava, pristižu od brojnih primitivaca, koji nam to u prethodnim postovima jasno pokazuju pozivima na fizičko nasilje.

Istina je sledeće:

Mušičarska sekcija USR "Nišava" iz Niša je na najbolji mogući način učestvovala u radu Skupštine MFSSRS. Bili smo predlagani za visoke funkcije, izglasani za njih, predlagali i glasali. Tiho i civilizovano smo priložili svoju primedbu, ne želeći da ugozimo skup.

Osnivač i predsednik Mušičarske sekcije USR Nišava,
Ivan Ranđelović

ivandrago

Senior member
Učlanjen(a)
18.10.2006.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Sale Župa je napisao(la):
Ne obaveštavajući nikoga,a iz svog ličnog interesa i obračuna sa neistomišljenicima koje su predstavljali Oliver Kuzmanović-Kuzma,Đorđe Anđelković-Đole i Ivan Ranđelović JR,obavestio je Upravni odbor svog udruženja,zatim su usledili pozivi zameniku Ministra za sport i poziv Predsedniku SSRS,koji je poništio sve odluke.

Tužno je da se predsednik MFSSRS ovako obraća legitimnom predsedniku Mušičarske sekcije Niša i predstavniku jednog velikog udruženja ribolovaca, članice Saveza Sportskih Ribolovaca Srbije, pokušavajući da zaštiti one koji su izazvali ovaj incident. Silno greši.
Umesto da naš primer navede kao dobar i kao uzor za ostale, on meni, kao predsedniku niške mušičarske sekcije, koji je u potpunosti ispoštovao proceduru, odjednom upućuje oštre optužbe zasnovane na uvredljivim pretpostavkama.
Ispalo je da su ilegalci postali nedužne dobrice, koje je "opaki" predstavnik USR "Nišava" i MSN ugrozio. To je glupo, ali i tužno.
Reči podrške izazivačima ovog incidenta i samom predsedniku MFSSRS koji ih očigledno podržava, pristižu od brojnih primitivaca, koji nam to u prethodnim postovima jasno pokazuju pozivima na fizičko nasilje.

Istina je sledeće:

Mušičarska sekcija USR "Nišava" iz Niša je na najbolji mogući način učestvovala u radu Skupštine MFSSRS. Bili smo predlagani za visoke funkcije, izglasani za njih, predlagali i glasali. Tiho i civilizovano smo priložili svoju primedbu, ne želeći da ugozimo skup.

Osnivač i predsednik Mušičarske sekcije USR Nišava,
Ivan Ranđelović

Istina je da si sve mogao uraditi na drugi nacin, da je skupstina ponistena i da si ti za sve direktno odgovoran.

Ivan

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
Tebe je Randjo koliko sam obavesten izabrao upravni odbor Nisave za predsednika sekcije ,sto je protivzakonito ,UO nema za to ovlascenja.
Zakazi vanrednu skupstinu sekcije pozovi sve clanove da glasaju za predsednika i rukovodstvo i to podhitno
da zavrsite ,pre sledeceg sastanka I PONOVNE IZBORNE SKUPSTINE u SSRS .
U protivnom priznajes da si nelegitimni predstavnik MSN.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ivane D., jeste ovo težak udarac, ali gledaj to sa pozitivne strane - sednica skupštine će biti ponovo odžana, ponovo ćete odabrati ljude, samo što ovog puta Ranđelović neće dobiti ni jedan jedini glas i  izgubiće funkcije na koje je izbaran.

Zapravo se desilo nešto dobro po mušičarenje u Srbiji!  :)

U ime mušičara Niša se svima izvinjavam što ranije nismo uspeli da sklonimo ovog čoveka sa pozicije predsednika sekcije, na koje ga je izabrao UO udruženje bez ikakvih konsultacija sa niškim mušičarima, i tako predupredimo sve ovo što se dogodilo.

Ja lično preuzimam deo krivice.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Bravo sale u tome i jeste glavni problem,ljudi koji su ga postavili tamo uradili su to na jedan totalno primitivan nacin(ujedoh se za jezik da ne upotrebim ostre reci)
Kada bi se okupili svi mi Niski musicari kojih ima preko 300 normalnih,i par ljudi 3-4 sa njegove strane,da li bi moglo da se izglasa da Rodnja bude predsednik-NE-
Jer podignute ruke tih ljudi u gomili postenih i pravednih se ne da nebi videle nego se i penjanje po stolu nebi videli dali su prisutni ili nisu.
Zato je i pribegao linijom manjeg otpora..

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Upropastiti dobru volju i napore 40-tak ljudi zbog razmirica u lokalnoj organizaciji :( Formalno je u redu, ali ljudski, mušičarski, kolegijalno -NIJE. Bez previše nerviranja - skupićemo se ponovo, sa potpisanim ovlašćenjima, pečatima (koji mi je bio u džepu i na prethodnom sastanku), osnovaćemo PONOVO MFSSRS , skupštinu, upravni odbor,...
Uglavnom će sve ostati slično, ali bojim se da će rezultati glasanja za sastav ovih organa biti drugačiji...

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Upravo tako Milance.
Mislim da je i bolje sto se sve ovo desilo (nazalost bolje je bilo da se sve razjasnilo pre samog sastanka, da ljudi ne gube vreme uzaludno) jer ako i formalno bude sve u redu onda ce i odluke biti u potpunosti legitimne i niko kasnije ne moze da ih ponisti. Recimo ako neke odluke ne odgovaraju nekom savezu, taj savez bi uvek mogao da se pozove na nelegitimnost sastava skupstine i samim tim da ponisti te odluke. Ovako ce sve biti legitimno i cisto do kraja.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Žao mi je što neki pokušavaju da opravdaju incident koji je izazvala mala grupica iz tamnog ćoška. Oni silno greše i uskoro će im to biti malo jasnije.
Ponavljam, potpuno je nelogično i nerazumno braniti one koji su pokušali na podmukao i ilegalan način da se uguraju u rukovodstvo MFSSRS, a optuživati one koji bi trebalo da posluže kao primer poštovanja Skupštine MFSSRS.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
He, svako od nas ima svoje kakve je zasluzio, odgajio i kakvi ga kras(t)e. :doh:
Perspektiva svake inicijative u kojoj je takvima i slicnima dopusteno da se ukljuce potpuno je zasluzena.
A politicka scena musicarenja (jer ovo sto se s musicarenjem desava je to i nista drugo) sve vise je verna replika one velike. Sa potpuno preslikanim = istim likovima, manirima i posledicama. To je najcesce tako kad se slobodno uredjenje i opusten individualni pristup zameni tradicionanom srpskom sabornoscu i naravi se krdo u kome svi iza predvodnika .... Ma nema veze. Eee, od zabave se napravi skupstinska dubioza koju ce da razresi drug predsednik!  :D
Svaka slicnost je sasvim slucajna, naravno.  :smoke: :whistle:

Vrh Dno