MFS i MFSSRS

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
pedjabg je napisao(la):
He, svako od nas ima svoje kakve je zasluzio, odgajio i kakvi ga kras(t)e. :doh:
Perspektiva svake inicijative u kojoj je takvima i slicnima dopusteno da se ukljuce potpuno je zasluzena.
A politicka scena musicarenja (jer ovo sto se s musicarenjem desava je to i nista drugo) Svaka slicnost je sasvim slucajna, naravno.  :smoke: :whistle:
Sta hoces ovim da kazes gdin. strucnjak  ?

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
"Ko s đavolom tikvu sadi o glavu mu se lupa"
Sta ste ocekivali? Ovo pitanje je postavljeno onima koji su vasljivku dali svoj glas ima bilo kakvo zvanje u MFSSRS. Nas nekolicina se polomismo da zboz svih musicara iz Srbije pokazemo njegovo pravo lice, vi ovamo glasate za njega. Sad ste ljuti i razocarani? Ko vas šiša, i zasluzili ste da vas zeza u zdrav mozak. Ali nikad nije kasno! Nadam se da ce vam doci iz dupeta u glavu, i da ce vam se razbistriti slika . NIKO, NI MSN, NI MFS, NI MFSSRS, NI SRBIJA, NI EVRPOA, NI SVET, NIKO MU NIJE BITAN. NJEMU JE BITNA SAMO SVOJA BULJA. Sto pre ovo shvatite to ce bezbolnije biti po sve musicare ove zemlje.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja predlažem Ivanu D., Saletu i Saletu Župa, koji su, koliko ja znam, najzaslužniji za organizovanje Skupštine MFSSRS, da svoju trenutnu nervozu ne pokazuju javno. Potpuno ih razumem, i zadržavam poštovanje prema njima i pored oštrih reči koje mi nepravedno upućuju.
Potpuno razumem i saučestvujem u negodovanju i ostalih prisutnih na Skupštini MFSSRS zbog ovog incidenta. Sve njih, takođe molim da se smire i hladne glave razmisle o čemu se zapravo radi.
Obećavam svima da će Mušičarska sekcija Niša učiniti najbolje za MFSSRS, a uveravam vas da je i ono što sad činimo samo iz najboljih namera. Broj 1. u programu novog Foruma niških mušičara, na osnovu koga smo izabrani, je puna saradnja sa MFS i sličnim saveznim organizacijama. Sledeći to, nastupili smo na Skupštini MFSSRS i nemamo osećaj krivice zbog incidenta u kome ni na koji način nismo učestvovali, osim što smo ukazali na njega.
Uostalom, to je moja obaveza, čije se ispunjenje moglo očekivati.

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
Dzabe Lakiju sto je otvorio novu temu u Spanskoj Musici...
A lepo se i odlicno zna sta je osnovni problem. To je zato sto se jednom iskompleksiranom bolesnom coveku omogucava da se izivljava i da cini stetu.
Bolesnim i neuroticnim ljudima nije mesto u javnosti. Ni na Lakijevon ni na Simsonovom Sajtu.Ni na jednom sajtu. Ni u jednom udruzenju. Ni u jednoj sekciji. A kamoli u nekakvoj federaciji.
On nije kriv sto je bolesnik, krivi su Simson, Laki i ostali sto takvima uopste omogucavaju pristup.Dobro svako ko radi taj i gresi(mnogi bolesnici su se i ranije uvlacili medju normalne ljude i cinili velike stete...i greske se mogu ispraviti...)

Sto pre ispravite greske i posledice ce biti manje...
Eliminisite takve ljude sa sajtova...sekcija... Federacija pa onda nece biti nikakvih problema.

Pozdrav

Dejan

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
Kolege koliko je vremenski potrebno da se rese ovi problemi koji se desavaju u najacoj sekciji -bar po broju clanova, i mora se voditi racuna da je sezona na pocetku.Dajte svima je u interesu da se otklone pojave koje su bitne za dalji rad saveza i federacije a i nas clanova ostalih klubova.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
GORANHardy je napisao(la):
Kolege koliko je vremenski potrebno da se rese ovi problemi koji se desavaju u najacoj sekciji -bar po broju clanova, i mora se voditi racuna da je sezona na pocetku.Dajte svima je u interesu da se otklone pojave koje su bitne za dalji rad saveza i federacije a i nas clanova ostalih klubova.
Odlično pitanje!

Kroz mušičarske krugove Srbije i ove sajtove širi se dezinformacija da u Mušičarskoj sekciji USR "Nišava"- Niš ima nekih problema. To od decembra 2008. ne odgovara istini. Zapravo, moje 12. godišnje iskustvo kaže da ona nikada bolje nije funkcionisala.
Bilo je problema u prethodnom periodu, ali su oni rešeni, izazivači kažnjeni, a loše predsedavanje Gringa, koje je potrajalo samo par meseci, prekinuto. Na izboru novog predsedništva (Foruma) Sekcije, jednoglasno je izabrana moja opcija i od tada nemamo baš nikakvih problema.
  Internet forumi, glupe izmišljotine i ostale budalaštine koje plasiraju naši članovi koji nemaju nikakav uticaj na upravljanje Sekcijom, mogu privremeno da utiču na naivne, ali to neće dugo potrajati. U laži su kratke noge. ;)
Ako se ponovi Skupština MFSSRS, opet ćete videti mene i još najmanje dva predstavnika Mušičarske sekcije USR "Nišava" iz Niša.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ako se ponovi?  ???

Kaniš se izdejstovati da se skupština MFSSRS više nikada ne održi? Hm, zvuči logično... Ali i zabrinjavajuće. Očigledno je da imaš neke veoma jake veze ili bar ih imaju ljudi koji te štite. Ovo više nema veze sa mušičarenjem, već sa politikom...  :(

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Cupi jedva cekamo da te vidimo u Beogradu!  :bat: Mi smo vrlo ljubazni prema takvima kao sto si ti!?  :whistle: Bices rado vidjen gost!!!  8)

Pozdrav!!!

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Ko je rekao da će biti u Beogradu?

U današnjem telefonskom razgovoru koji je započeo u 16:02 a završio se u 16:24,JA sam ti rekao da će biti u Beogradu u sedištu Saveza sportskih ribolovaca Srbije,blizu autobuske stanice i sednicu će voditi Predsednik Saveza sportskih ribolovaca Srbije lično,u prisustvu pravnika Saveza!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Sale Župa, stavljaš znake uzvika i velika slova.  ??? Nešto ti nije jasno?

astreusraska

Junior member
Učlanjen(a)
31.03.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Ja predlažem Ivanu D., Saletu i Saletu Župa, koji su, koliko ja znam, najzaslužniji za organizovanje Skupštine MFSSRS, da svoju trenutnu nervozu ne pokazuju javno. Potpuno ih razumem, i zadržavam poštovanje prema njima i pored oštrih reči koje mi nepravedno upućuju.
Potpuno razumem i saučestvujem u negodovanju i ostalih prisutnih na Skupštini MFSSRS zbog ovog incidenta. Sve njih, takođe molim da se smire i hladne glave razmisle o čemu se zapravo radi.
Obećavam svima da će Mušičarska sekcija Niša učiniti najbolje za MFSSRS, a uveravam vas da je i ono što sad činimo samo iz najboljih namera. Broj 1. u programu novog Foruma niških mušičara, na osnovu koga smo izabrani, je puna saradnja sa MFS i sličnim saveznim organizacijama. Sledeći to, nastupili smo na Skupštini MFSSRS i nemamo osećaj krivice zbog incidenta u kome ni na koji način nismo učestvovali, osim što smo ukazali na njega.
Uostalom, to je moja obaveza, čije se ispunjenje moglo očekivati.
Ivane, podigo si prašinu u nadi da je bacaš drugima u oči a ipak si sam od nje oslepeo!
Na svakom koraku pokušavaš da sakriješ PRAVE I JEDINE ISKRENE tvoje ciljeve!
Koji su?
Odgovori nam!
Da neko u sadejstvu sa tobom možda nije uvideo konačnu ozbiljnost u idejama i volji za radom kod MUŠIČARA SRBIJE?
Da se neko ne plaši da se osujete i spreče nečiji planovi da se neminovno unište sve reke?
Da možda niste shvatili da ovakav način našeg rada u buduće može da stane na put svakom idijotizmu iza kojeg stoji lični profit vas prodanih duša koje se kupuju novcem?
Ajde Ivane Randjeloviću objasni nam PRAVU POZADINU TVOG ISTUPKA! Ljudski te evo javno molim!

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Ja ne volim da polemišem mnogo i zato sam bio vrlo kratak i jasan.
Negde si rekao da voliš da pročitaš kada se piše ja.Pa,JA sam ti danas rekao da će sednica biti u Beogradu,čini mi vrlo jasno.Tako je meni rekao Predsednik SSRS.
Oko ljudi u svetu mučarenja u Srbiji,odavno mi je jasno sve.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Momci, ja vam napisah sve što sam imao o ovome. Ako hoćete da se raspravljate sa mnom, može i to, ali na PM, Skype, MSN, mob....
Pop-Radojica, zar ne?

Vrh Dno