MFS i MFSSRS

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Mixmaster je napisao(la):
Ej, ja sam se malo našalio (i to najavio kao šalu) za ove poene. :)

Pitam se nešto, podstaknut Compshopovim postom ???. Iz kog razloga osnivač i predsednik niške mušičarske sekcije ili bilo koji predstavnik te organizacije ne bi bio predsednik neke mušičarske organizacije na državnom nivou? Mora li taj da bude baš iz Beograda? Beograd je mušičarsko selo u odnosu na Niš, čak i kada su mušičarske organizacije, manifestacije i rezultati u pitanju.
Pitam se, zašto svi sastanci MFS-a izgledaju kao neka sekcija iz Severozapadne Srbije? Na njima ima mnogo predstavnika Arilja, Ivanjice, Raške, Aleksandrovca, Perućca, Valjeva, Beograda.... a nijedan iz Pirota, Leskovca, Kruševca, Jagodine, Zaječara...
Da nisam ja dolazio na prve sastanke i osnivanje MFS i dovodio sa sobom po par ljudi iz Niša, ova "Mušičarska sekcija ljubitelja Drine" bi zaista bila smešna i kompletna.
Promeniću to, momci, svidelo se to vama ili ne. Zaista sam bio neaktivan čudeći se glupoj ideji da srbijanske mušičare predvode ljudi čije je jedino interesovanje jedna  pogranična reka i ništa drugo. Jeste, posmatrao sam sa strane, verujući da će inicijator ideje o MFS biti dovoljno mudar da kad-tad pokaže trunčicu poštovanja prema interesima mušičara ostatka Srbije. To se nije desilo, već je, naprotiv, čak i iz tih krajeva regrutovao ljubitelje Drine. Kada pogledam sastav niških ilegalaca sa Skupštine, to mi je potpuno jasno.

Momci, nije nemoguće da vam baš ja budem jednog dana predsednik. Ako se kandidujem za tako nešto, teško da će mi se naći ravnopravan "rival". Ovaj Compshop mi dade lepu i sasvim logičnu i mudru ideju. Ova hajka protiv mene, koja je nepravedna i unapred osuđena na propast, kada prestane, toliko će me ojačati, da mogu da budem i predsednik svetske federacije mušičara.  :hammer:

Ovim cu zavrsiti bilo kakve komentare.
Kada me sledeci put sretnes bilo gde kazi mi u lice da sam Niski ilegalac. Izuzetno cenim konstruktivne razgovore.

ENDE

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
ivandrago je napisao(la):
Ivane Ranđeloviću, na licno moj predlog si stavljen u predlog za izbor UO, i izabran.

:doh:

Evo ti karma minus za ovo!  :lol:

Netreba minusom karmovati Dragojlovica zbog toga sto je on licno oprostio Rondji i pruzio mi jos jednu sansu da se iskupi...
Velicina coveka se ogleda u tome koliko je spreman da prasta...
A to sto je ovaj CIPOV smejuci se potajno kao hijena sa strane posle svega pljunuo I.Dragojlovicu u lice na da ne zasluzuje clanstvo nego mu se treba oduzeti kompletna oprema i u narednih 5 godina zabraniti svaki vid prilaza reci....
Verujem da ce sve brzo doci na svoje mesto i krenuti zdravim koracima napred....

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Pričaj ti šta oćeš, ja mu dadoh minus...  8)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Kakva fantasticna tema, mnogo moze da se nauci :hammer:

Evo vec sam pribelezio izraz "CIPOV" :D :D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
simpson H je napisao(la):
Kakva fantasticna tema, mnogo moze da se nauci :hammer:
Evo vec sam pribelezio izraz "CIPOV" :D :D
Nišlije su pune fantastičnih epiteta,sećam se da sam u vojsci naučio za izraz bicman.I dan danas ga upotrebljavam.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Nego meni se cini da se Mix izbegao Drinu jer bi se videlo svo njegovo bacacko umece iz zgloba sake!  :bleh:
A cuveni strucnjak i ne prevazidjeni hvatac riba svih vrsta je zauzeo sedmo mesto u konacnom plasmanu ako se dobro secam!?!  :hammer:

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Ako je čovek razuman,nema šta da ga neko ubeđuje u bilo šta,to ili je dobri ili loše,vidi se odmah.Želja nas dvojice,Ivana i mene,bila je da,obzirom na situaciju,da niko nije došao iz dela Srbije koji je trebao da bude zona Srbija centar,da na ta mesta "uđu" po jedan čovek iz Niša i jedan iz Beograda i okoline.Da li smo mislili nešto loše ili poželeli tako nešto?Nikada,to smem da potpišem i sada i bilo kada.
Želja je bila da se smire strasti i da sve krene jednim normalnim putem,kako treba,ali prvi korak i klizeći start.Odlično,ne može biti bolje.Bolje sada,nego kasnije.
Na samoj sednici sam rekao:"Biće dečjih bolesti koje moraju da se preleže,ali da ih bude što manje".Prva je usledila odmah i to je odlično.Čak je super.Otvorene su sve karte.
Pošto,od sada igramo otvorenim kartama,igraćemo,ali neki neće da se naigraju.Igraće se,pa kom opanci-Tom i Džeri.  :D

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
1. Damnjanovic Nebojsa  40
2/3 Knezevic Aleksandar  44
2/3Pavlicevic boris          44
4.Popovic Radoica          52
5.Obrenovic Rade          56
6.Boskovic Goran            65
7.Bogojevic Dragan          67
8.Glavinic Djordje            68
9.Vuckovic Aleksandar      69
10.Martic Milan                73
-------------------------------------------
11. Ivan Randjelovic mixmaster  76

ovako izgleda prvih deset

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
Prvih deset ne ide ponovo u kvalifikacije vec direktno u ligu tj.republicko

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Izgleda da rezultati takozvane Lige Mušičara Srbije služe za sprdnju i da će i to doprineti totalnom srozavanju ugleda MFS.
Momci, vi ste samo probali da napravite federaciju srbijanskih mušičara i našu ligu. Naivno smo vam poverovali i to nas je veoma skupo koštalo.
Nadam se da će svi ljudi koji su zamorčići u vašem eksperimentu uskoro shvatiti ovo što sam napisao. Zapravo, potpuno sam siguran u to!

Vrh Dno