Malo mi je vise trebalo vremena da se sredim posle par vezanih putovanja. Prisustvovao sam, skoro 5-to casovnoj prezentaciji Micela Maurija koja se odrzala u Cirihu na reci Limat koja izvire iz Ciriskog jezera. Ova prezentacija se odrzala bez obiza na kisu koja nije prestala celog dana. Prezentacija je nalik i drugim koje sam posecivao. Michael je pristune upucivao u osnovne i napredne tehnike u fly castingu sa jednorucnim i dvorucnim stpovima. Naravno na kraju nije izostalo i egzibicionih zabaca uz naravno njegovo nesebicno objasnjenje kako to radi. Jedna od osobina koja odlikuje njegov stil zabacivanja sa pomenutim vrstama stapova jeste da je pored toga sto je desnjak u ruci, njegova desna noga isturena napred. Ubedio me je da probam i da uvidim razlike izmedju "ako mogu da kazem standarnog stava - desna noga nazad". Proveli smo dosta vremena diskutovajuci o samom stavu tela kao i mnogim drugim stvarima. Prijatan, otvoren, nesebican na recima i objasnjavanju, ostavio je kako kod mene tako i kod ostalih prisutnih dosta jak i pozitivan uticaj.