Minska polja u BIH!!!

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ovih dana usled klizišta i poplava mnoga minska polja su razbacana na sve strane.Ovo su neke od mapa na kojima su ranije locirane mine a nalaze se u blizini vodenih tokova!
Kod mene u mojoj neposrednoj blizini već su pronađene,izbacila rijeka Sapna u njivu  :'(

http://www.un.ba/bih/stranica/mape-poplave-u-minski-zagaenim-podrujima-u-bosne-i-hercegovine

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
Sutra idem na rafting na reku Unu ali na ovim mapama sto je tommylee postavio nema mape za tu reku tj. ne moze da se uvelica :( .

Izmena: Evo sada radi. Lazna uzbuna.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ja moja područja znam pa mi je jasno gdje se ovo nalazi,šteta što je oslabljena rezolucija.Nekada su bile ove mape na sajtu avijacija.rs ili tako nešto,ako neko zna da li to postoji gdje neka ovdje okači radi bolje orijentacije.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Reci mi na Drini kod Bratunca ima li tamo minskih polja da ne odletim u vazduh 20 tog xaxaxaxax

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Na to pitanje ti niko ne može odgovoriti o tome se i radi što i ranije nisu znali samo pretpostavljali a sada se tek nezna!
AKo ih je voda nosil ko zna gdje ih je mogla posijati!

Preventiva je hodanje po čvrstoj podlozi,šljunak i kamen a mulj i nanose strogo izbjegavati do daljneg!

Vrh Dno