Na nekim rekama se je otvorila oktobra a na nekim sredinom novembra a ja sam tek samo jednom izasao da je lovim...ne moz covek dobiti kompanjona. Ili neke obaveze ili posao I nikako...sutra sam mislio ici ali nemam sa kime
Da lovimo sami po zakonu je zabranjeno I uvek mora da budu bar dvojica ili ako si gost da te prati neko iz RD na cijoj vodi lovis. Ja sam eto opet izvisio a bas sam se naostrio. Ove sezone sam ulovio samo neko mladunce od tek 60tak I kusur cm. Jucer sam pratio kolegu na Bohinjki I vidili smo oko 10tak lepih metarskih mladica ali ni jedna nije bila zainteresovana. Ulovio je nekoliko kalifa od kojih je jedna imala dobrih 63cm. Cak me je uvatilo neko ludilo da bi reskirao 50 eur za kartu pa da idem sa njim sutra na bohinjku ali predomislio sam se...previse je to a prilike na vodi ne obecavaju ulov....a da ih gledam to mogu I djabe
Ipak cu radije malo jos sacekati pa da idem na "moju" Savu sa nekim od kolega iz moje RD. Steta da rd bled ima mnogo zakompliciran sistem jer bi inace na mladicu sa ovim kolegom isao bar jednom nedeljno po zimi ako ne I cesce. Ovako sve neko natezanje...kako I sta I kada I tralala.... Momci sa Drine koji je love nemaju pojma kakvu srecu imaju da je mogu loviti sami I skoro kad god to pozele.
Mozda mi se posreci pa sledeci tedan odem jagati mladu
bar jedan dan

Da lovimo sami po zakonu je zabranjeno I uvek mora da budu bar dvojica ili ako si gost da te prati neko iz RD na cijoj vodi lovis. Ja sam eto opet izvisio a bas sam se naostrio. Ove sezone sam ulovio samo neko mladunce od tek 60tak I kusur cm. Jucer sam pratio kolegu na Bohinjki I vidili smo oko 10tak lepih metarskih mladica ali ni jedna nije bila zainteresovana. Ulovio je nekoliko kalifa od kojih je jedna imala dobrih 63cm. Cak me je uvatilo neko ludilo da bi reskirao 50 eur za kartu pa da idem sa njim sutra na bohinjku ali predomislio sam se...previse je to a prilike na vodi ne obecavaju ulov....a da ih gledam to mogu I djabe

Mozda mi se posreci pa sledeci tedan odem jagati mladu