Do sada ove sezone sam izašao na mladicu samo dva puta. Jednom novembra i jučer. Prvi put samo neke pastrmke i podust
(da on na strimer također)...jučer, pastrmke, jedan klen i jedna bebica madica od 60tak cm....sve to na strimer od 12 cm, svič štap i skagit let. glava. Da imam više mogućnosti išao bi bar jednom nedeljno. Sad planiram sledeči izlazak jednom sredinom drugog tedna. Nadam se da če biti više sreće.
Kod mene je Sava tek sad pogodna za mušičarenje. Cela do sadašnja sezona je bila naklonjena varaličarima. Te visoke i mutne vode su me naterale na razmišljanje da se nakon 15 godina i ja latim varalice, nabavim si huchen sportexa, glavinjare, dvodelne domače voblere, sunđer i copfove. :'( Evo, danas opet poče kiša a i sutra če...i opet če voda na ruku varaličarskom društvu...

Kod mene je Sava tek sad pogodna za mušičarenje. Cela do sadašnja sezona je bila naklonjena varaličarima. Te visoke i mutne vode su me naterale na razmišljanje da se nakon 15 godina i ja latim varalice, nabavim si huchen sportexa, glavinjare, dvodelne domače voblere, sunđer i copfove. :'( Evo, danas opet poče kiša a i sutra če...i opet če voda na ruku varaličarskom društvu...