Moj komplet :(

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Pošto već drugu godinu za redom jedva uspevam da imam nekoliko izlazaka na vodu, a usput brinem o dva anđela od 2 i 5 godina, reših da ovu godinu to malkice promenim i izlaske povećam. Jbg deca polako počinju sama da brinu o sebi  :D Neka hoće već i samnom da zabace  :tbumb:
A šta je sa vezivanjem, e za to tek nisam imao vremena i neverujem da ću još dugo imati, pa zato nek neko drugi vezuje, prava je greota da ovo stoji i hvata prašinu, kad će nekome sigurno trebati.
Znači sve, počev od Ivine stege , pa sa svim lepim i raznim materijalima, koncima, udicama, komplet alatima za vezivanje i svime što ima na slikama prodajem  :doh:
Stanje besprekorno i veoma malo korišćeno  :(
Pravi početnički a bogami i mnogo više, komplet za sve uzraste  :tbumb:
Prodaje se sve ujedno i nema rasparivanja, ponude i pitanja može na PM, a i ovde, cena aukcijska  :D

Prilozi

• DSC_0213.JPG
    DSC_0213.JPG
    200,4 KB · Pregleda: 284
  • DSC_0211.JPG
    DSC_0211.JPG
    199,6 KB · Pregleda: 285
  • DSC_0205.JPG
    DSC_0205.JPG
    247,6 KB · Pregleda: 231
  • DSC_0208.JPG
    DSC_0208.JPG
    157,1 KB · Pregleda: 221
  • DSC_0215.JPG
    DSC_0215.JPG
    177 KB · Pregleda: 205

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
341
Nemoj Igore stegu da prodaješ, nikada više takvu nećeš da nađeš a ne traži "ni leba, ni sleba".

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Šteta,nece niko dati ni pola cijene od koje vrijedi, al stvarno steta :)

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Znam šta kažete drugari i stvarno ako i nedobijem neku realnu cenu, neću ni prodavati. Nego bio sam dosta ljut na sebe kad sam pre neki dan pogledao kako sve to stoji, lepo upakovano i koliko sam se trudio da to nabavim, a sad niko to ne koristi  :(
A ja evo od dece nemogu stvarno sesti i nešto navezati već par godina, a nisam ni tad kad sam krenuo sa tim uspeo mnogo toga ni da uvežbam i naučim, pa velim možda će nekom više trebati sada  ;) Mada vratiću se ja tome sigurno, mušićarenje je postalo i ostalo deo mene  :tbumb:

ILIJA

Senior member
Učlanjen(a)
29.06.2011.
Broj reagovanja
0
Moja su deca porasla (11 i 5 godina) a jos nisam iskusio vezivanje musice. Ako nije skupo ( za mene) mozda i kupim. Reci mi koja je cena na PP.
Ali se slazem sa komentarime ostalih. Nemoj da prodajesh jer deca brzo rastu.

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Prijatelju, tacno znam sta velis.....ja sto sam isao, isao sam I par godina sigurno necu ni da pridjem vodi......tek kad klinci malo odvrhnu, mogu se vratiti pecanju kako valja...e onda, oooonda cu sklopiti komplet da valja... :drool:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Eee ti si sad tek u bebi vodama, nema tebi mahanja barem godinu, dve dana, ali nebrini se brzo to prođe  :tbumb:
I još jednom da ti čestitam na rođenju sina, novog malog pecaroša  :D

isako

Junior member
Učlanjen(a)
13.02.2013.
Broj reagovanja
0
Ako su ovo želje, čestitke i pozdravi imao bih i ja da pozdravim nekog. Prvo čestitam za sinčinu tomosu ridreu i jako se ne znamo a ondak bi da pozdravim moju babu iz golubca koja jadna sama zivi i cuva ovce po vrzini i sve koji me znaju  :D
Eto toliko od mene i ako jos može da mi se na PM kaze cena od ovog sto se prodaje........... imam jednog zaintresovanog

Ajd zdravo!

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Hvala hvala!
No, da ne kvarim oglas drugaru, nek modovi brisu off.

ILIJA

Senior member
Učlanjen(a)
29.06.2011.
Broj reagovanja
0
Malo sam razmisljao i svatio sam da ne mozes postati vezivas stime sto samo kipish komplet za vezivanje( mada je to obavezno) i odlucio sam da ona malo vreme sto mi je preostalo da provedem na vodi a ne u kuci. Zasad jos uvjek kupujem muve.  :D
Hvala Najigor-u za PP i zelim da ovaj komplet zavrsi u dobre ruke( a to nisu moje)

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Evo malo da osvežim oglas, pošto sam u nekom finansijskom škripcu (čitaj, kupio nešto od pribora), za sve gore navedeno u kompletu 70 eura  :doh:  :tbumb:
Mislim da je cena realna, pa navali narode  :drool:

Vrh Dno