Moj radni stol

geronimo

Junior member
Učlanjen(a)
08.05.2006.
Broj reagovanja
0
Ovo je moj kutak koji je kao rak (rjeci moje supruge )jer se siri prvo je bilo montiranje stege pored racunara pa prenosna ploca vidite je  na ove dvije gredice na stolu   da bi na kraju dosao laptop i prenosna ploca se zasarafila za sto(inace je sve moj rucni rad)  a pc je trenutno u dnevnom boravku ceka mjesto da mu nadjem ali mislim da je to suprugin problem no  ne i jedini jer se  regal iza ledja puni stapovima itsl :doh:

geronimo

Junior member
Učlanjen(a)
08.05.2006.
Broj reagovanja
0
Ps

poceo  sam ga sredjivati za slikanje ali mi je pala na pamet ideja za muhu pa sam odustao od preceg ima prece :doh: zao mije 

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
nb.geronimo je napisao(la):
Ovo je moj kutak koji je kao rak (rjeci moje supruge )jer se siri prvo je bilo montiranje stege pored racunara pa prenosna ploca vidite je  na ove dvije gredice na stolu    da bi na kraju dosao laptop i prenosna ploca se zasarafila za sto(inace je sve moj rucni rad)  a pc je trenutno u dnevnom boravku ceka mjesto da mu nadjem ali mislim da je to suprugin problem no  ne i jedini jer se  regal iza ledja puni stapovima itsl :doh:

:D :D :D
Zene nikad nemaju razumevanja za nasu umetnost.

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
evo i moj radni sto , za vreme vezivanja jednodnevke boje rdje

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Geronimo,sto je za svaku pohvalu ali sam se do suza nasmejao videvsi tvoju kutiju na kojoj pise PEZ
Bombone koje sam listio svakondnevno..
Protalaskaj mozda se zaturila koja pa mi je posalji uzele sa ko ZELE BOMBONA  :lol: :lol: :lol: :lol:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
:D :D :D,nostalgija je cudo, drzi se peza i cipiripija jos se proizvode, mada i "zivotinjsko carstvo" i "kavabon"  ponegde nadjem ;)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ja sam se pre mesec dva najeo KIKI-bombona ko blesav, nisam ih jeo ne pamtim. O proždiranju enormnih količina smokija, gricka i čokoladnih bananica (al bananice samo one prave štarkove) da ne pričam :D :drool:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Podenu me taman zaboravih a ono  :doh: :doh: :doh:
Mada dolazi u ozir i prilikom odmora na vodi oljusteni vakumirani suncokret  :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sve pod konac u ko u vojsci...........

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
heh kod mene je trentno totalni kaos, sramota me da slikam...ali cek da spremim ja to  :hammer:

Svaka cast Marko na urednosti!

Vrh Dno