Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Posebno dobro je sto se ovakvim nacinom vezivanja za noge vlaznih musica mogu iskorititi sva meka jarebicja pera pa i ona koja velicinom onemogucavaju praksu namotavanja oko peteljke. Takodje i pera fazana, sljuke, kokosi ......
Ma da samo tjelo na to sam mislio.Malo sa se igrao na ovu tem ali nisma u mogućnosti ništa da okačim.Probao sam da ubacim ispreke u konac.Jedina preporuka je da se isperci razmaknu jedni od drugih da bi se ravnomjerno složili na mušici.
Odličan fazon da se iskoriste mnoga pera
ja ne koristim barbles navikao sam na ove klasicne ... razmisljao sam o malo ice dabinga ili jednom isperku pauna kod perle ali nisam stavio jer je telo plasticno pa neka bude cela u tom fazonu . sutra cu jednu sa kragnom pa ce da uporedimo kako izgledaju
znam da nece riba da spada sa njih ali mi nekako sigurnije ove starinske pravi razlog je to sto koristim gamakatsu f112sh , f15 i f14. odlicne su udice i nikad me nisu izdale a ima ih u svakoj ribolovnoj radnji . i za strimere koristim uglavnom njihove udice