Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
To se nas Masic i sprema, ovdje je samo ispipavanje od strane kolega, svaki dan nas pukne novom muhom a polako uz to sprema sve u galeriju za knjigu "Masiceve muhe" jel tako kolega ? Priznaj da se spremas nesto objaviti , ako ako, samo da prvo ponudis na forumu po posebnoj cijeni za stare forumske drugare
reče mi oholi da postavim muvu pod mokre jerbo nisam znao gdje bi s njom pa evo vezao u stilu fazana s tim da fazana nema ni u romingu.tijelo dabing, porebrana baranom žicom,rep i krila jarebica, te pokrov cdc
Pod ODMAH da si nabavio fazana!
Pa to ti je jedan od osnovnih materijala-nezamjenjiv!
Ovo što si navezao al da ubaciš fazana i da popraviš kvalitet fotografije ovako se samo nazire šta je.
imam fazana no sam eto probao jednu uraditi istim fazonom a drugim materijalima,što se tiče slika nemam lijeka za to, još sam koristio lupu da bolje uveća ali makro neće na muvu da se izoštri nema teorije :'(
Udalji muvu malo od objektiva, 10-15 cm i podesi digitalca kao da slikaš portret. Jednobojna pozadina je poželjna ali ne zbog foruma već da se digitalac nebi bunio. Posle toga iseci sliku u nekom programu za obradu slika na odgovarajuću veličinu i to je to.
telefon je u pitanju i makro funkcioniše samo na razdaljini do 8 santima ali da li što je mali objekat ili šta uvijek mi je patnja s muvama da slikam,probat ću to sa pozadinom.s digitalcem mi je još gore jer mu blizina nije dobra strana nikako
Radni konji na 10kama. Tela sam pravio od crne zečje dlake, porebravao srebrnom lametom a noge vezao od pepeljasto sivog pera divlje patke sa gornjeg dela krila.