Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ko kaze da bezim od takmicenja,evo sledece godine cu poslati musice u Slo kao sto je uradio Oholi.To je takmicenje a ovo na sta ti ciljas je najobicniji cirkus!!!Sta da ti kazem kad nagrade osvajaju likovi koji nisu zavezali 50musica do sad a FF i FT se bave po par meseci citaj imaju po 30 izlazaka na vodu.Isti takvi sad tamo drze predavanja o predvezima(a nisu tri predveza pohabali),nimfarenju(nisu 3 nimfe iskidali),bojenju materijala....BOZE ME SACUVAJ!!!!
Nece musice da pojedu moljci ne brini to mi se jos nije desilo,nesto se pokida,nesto upropaste ribe,nesto podelim prijateljima,nesto se proda...kad sve presaberes jos ce da fali koja
Crni, odlicna musica.
Ja nikako da ih uradim, moram ih malo isprobati ove sezone.
A za takmicenje koje si spomenuo potpuno si u pravu, ja kad njih slusam tek vidim koliko neznam
Ja sam zato i prestao da citam sta pisu jer je to zaista previse informacija a ja sam star covek pa ne mogu bas sve da pohvatam.Posebno mi se svidelo objasnjavanje pravljenja/budzenje predveza koje je izneo uvazeni kolega sa cca 30 izlazaka na vodu i dva potrosena predveza
Salu na stranu...jednog trenutka shvati ce da od njih zavisi kako ce musica pasti na vodu dali kao pahulja ili kao ekser a ne od predveza kako je tamo neko pokusao da objasni
Cuti be tamo da ne spominjem suve musice na koje mi je prijatelj skrenuo paznju pa sam ih na vreme navezao,sa par isperaka petla u repu,grudima od poddlake zeca sa krilima od polipropilena naravno bez nozica koje odlicno plivaju i po ljutim brzacima.