Stega je stara 6 meseci. Vezao sam ca. 300 musica na njoj. Racun, garancija, u izvanrdnom stanju, potpuno ispravna.
Featuring:
- Stega 700.- €
- MP Trash Bag 50.- €
- MP drzac kalema 50.- €
- MP drzac za alat 40.- €
- MP dva drzaca opreme 20.- € po komadu
- Custom made kontrastna ploca 50.- €
- Custom made celicna ploca lakirana u ebonovinu, uvrce se plasticnim srafovima u podnozje zarad bolje stabilnosti. 35.- €
- MP tasna za stegu
- Alati za centriranje i tube fly, uputstvo za upotrebu, dvd
Cena: 800.- €
Opcionalno: MP lampa, potpuno nova, jednom upaljena na dva minuta. Cena 190.- €, dajem je za 160.- €. Ukoliko neko zeli lampu uz stegu cena iste ide na 150.- € sto na kraju iznosi 950.- € tutto il denaro.
Napomena:
Prodajem iskljucivo sve zajedno (osim lampe). Placanje – straight cash on hands pri preuzimanju. Ne zanimaju me nikakve zamene. Cene su fiksne! Stegu je moguce cekirati od 22. – 26. marta u Bg. na Senjaku i od 27. – 30. marta u pilotskoj akademiji u Vrscu.
Featuring:
- Stega 700.- €
- MP Trash Bag 50.- €
- MP drzac kalema 50.- €
- MP drzac za alat 40.- €
- MP dva drzaca opreme 20.- € po komadu
- Custom made kontrastna ploca 50.- €
- Custom made celicna ploca lakirana u ebonovinu, uvrce se plasticnim srafovima u podnozje zarad bolje stabilnosti. 35.- €
- MP tasna za stegu
- Alati za centriranje i tube fly, uputstvo za upotrebu, dvd
Cena: 800.- €
Opcionalno: MP lampa, potpuno nova, jednom upaljena na dva minuta. Cena 190.- €, dajem je za 160.- €. Ukoliko neko zeli lampu uz stegu cena iste ide na 150.- € sto na kraju iznosi 950.- € tutto il denaro.
Napomena:
Prodajem iskljucivo sve zajedno (osim lampe). Placanje – straight cash on hands pri preuzimanju. Ne zanimaju me nikakve zamene. Cene su fiksne! Stegu je moguce cekirati od 22. – 26. marta u Bg. na Senjaku i od 27. – 30. marta u pilotskoj akademiji u Vrscu.