Mravi, mravi i mravi

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Takve i koristim.Neznam,brzo de trose a onda nece da susi.Konto da odradim pretvarac i povezem na kabl.Ali niko nije rad da to odradi.

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
a nije ni iskljucivo da ima spoj negde
sama lampa

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Evo posla za administraciju da otovorite novu temu UV lampe,punjači i baterije.Mislim da se ima šta pisati na ovu temu!Pa da se svi ovi postovi iz mravinjaka prebace.
Potpuno ste u pravu sada mi je sinulo da mi i baterije za foto aparat su nekim čudom oštećene ne drže nikako!
Sve se svodi na loš punjač.
Tako sam jednom bio sa drugom u ribolovu i on uzeo baterije da mi dopuni u autu,kao neki brzi punjač.Totalno ih uništio,nisu više držale i sve sam ih pobacao!

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Mnogo je diskusije na ovu temu a sve manje i manje mrava  :whistle: Prosto sam morao da vezem jednog :)

Prilozi

• DSCN0325.JPG
    DSCN0325.JPG
    198,3 KB · Pregleda: 187

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Udica gamakatsu f11 2sh,ako ne grešim?
Dobar je mrav,ja samo pravim za niiiijansu veći zadnji deo,i glavu,pa između namotam nogice.
U svakom slučaju,će da se zaleću vranjanski klenčići! :)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Jedan moj na Haybusa 16#,mada je ova udica dosta manja,meni liči na 18!
iqt0BLjlj

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
black panther je napisao(la):
Udica gamakatsu f11 2sh,ako ne grešim?
Dobar je mrav,ja samo pravim za niiiijansu veći zadnji deo,i glavu,pa između namotam nogice.
U svakom slučaju,će da se zaleću vranjanski klenčići! :)
Eto, ta je udica, mrzi me da pisem kad znam da ces ti :D Ovo je mrav po uzoru na Petrovicevog...

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Nisu sve lampe iste i nisu svi lakovi isti. Ja sam probao da nadjem jeftinije lakove, pa sam se igrao sa lakovima sto koriste zene za nokte i sve radi dobro, susi se super ali otpada, recimo kad premazes preko scud back-a momentalno otpada, preko poroznijih povrsina malo bolje drzi dok ne dodje u dodir sa vodom ili kamenom. Sve je to ravno k.... Bocica dobrog laka od 10ml kosta 15eura. Postoje i gelovi koji se koriste za lepljenje ociju i druge stvari, kad se osusi bude malo lepljiv, ali se premaze sa tecnim lakom i opet osusi i sve bude extra.

Lampu da valja ne mozes da kupis bez 100-150eura, ja koristim KBNL UV Lackier-Set 2 i KBNL UV Lackier-Set 3 sa ovog linka
http://www.fishing-products-shop.com/uv-lackier-ger%C3%A4te/

Kao i rucne lampe koje sam povezao na punjac od mobilnog telefona i njih koristim samo za povrsno susenje, dok gore pomenute lampe za konacno susenje 5-6minuta.

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
druze sumadinac otvorena je tema za uve lampe http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=5800.0 izvinjavam se sto ovako kazem ali da ostavimo mrave na miru ;)

Edin-NP

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2010.
Broj reagovanja
0
Evo jedan lipljanski mravac na 14 hayabusa telo fluo konac pa preko guljeni paun,sve lakirano. krila CDC nozice pevac.

Prilozi

• mrav.jpg
    mrav.jpg
    111,6 KB · Pregleda: 222
Vrh Dno