Musicarenje basova

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
danas jako topao dan,pregazih celo jezero i uzduz i popreko tri jako mala basa oko 100g....ima ih na sve strane vidi se da love ali nisu bili zainterosavani za moje popercice na koje sam ih svaki drugi dan lovi. htedoh da krenem kuci kad ugledah komadinu koja je iskakala za vilin konjicima,dosunjam se polako i popera bacam nekoliko puta ali nista,pada mi na pamet strimer crveno beli koji tone polako i jako je slican lovini,posle 4-5 zbacaja strahovit udarac i borba je mogla da pocne,kroz granje i oko njega na daljini od 15m bas je iskako kao lud i otimao se u nadi da ce se osloboditi ali stap #5 odradjuje svoje i amortizuje svaki beg basa,posle 7-8min odlicne borbe bas je bio na obali i stimerom u zvali. sve u svemu odlican ulov,vaga je pokazala tacno 2kg,basa sam vratio u vodu a stap spakovao i otisao kuci da ne kvarim prelep ugodjaj.

Prilozi

• bass.jpg
    bass.jpg
    277,5 KB · Pregleda: 183
  • strimer.jpg
    strimer.jpg
    215,5 KB · Pregleda: 163

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sone,to je ono kad ti kazem da ga samo treba locirati i videti kad se hrani i uspeh nece izostati ,ja sam ga video i to je bilo to, ali bilo je jako sunce u zenitu malo posle podneva sa temperaturom od 30c.....

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ako neka si... ,ako bog da bice ih jos.............

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
iskreno ti zelim da se napecas ovakvih lepotana...sad izvini na mozda glupom pitanju...ali...jel ovo ulovljeno u Srbiji?imam zacrtano da par dana lovim na VBK pa me zanima.... ;)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Teško da je kod nas ovih dana +30 C...  ;)

Sjajna riba Druže gegula!!  :tbumb:

Kada se kod vas bass mresti?

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
drugari hvala na cestitkama...bas je ulovljen na kipru na jednom jezeru u planini na 23km od nikozije,inace bas se izmrestio odavno jer vec vidim mladj na sve strane po plicacima,cak sam ih i vadio iz vode da ih bolje vidim,cenim da se mresti vec pocetkom marta mozda sredina marta.inace da dodam,neki dan sam opet pecao i u vodi do pojasa sam video basove po mojoj proceni preko 4kg,strasno koliki su bili,suma je poplavljena pa se bass da i videti ako se primiris malo,naime taj dan sam ih video 3-4kom ,ogromni su bili. kruzili su tu pored mene na 3-4metra po nekoliko minuta nesumnjivo da su i oni mene videli,znam i vidjao sam ih da brane gnezdo i ne prezaju ni od cega ali ovo kruzenje je bilo vise kao ispitivanje neko,ne znam mozda lupam ,ali sta da kazem nego stvarno je vrhunski dozivljaj ih videti na samo par metara u kristalno bistroj vodi..... :drool: :drool: :drool: :drool: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Nemoj da piškiš u vodu, voli bass velike wormove, a i visoko skače...  :hammer:

Al.

Junior member
Učlanjen(a)
11.03.2009.
Broj reagovanja