MUSICARENJE JE KAO VIDEO IGRA

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
"Nema tice do prasice"! Od ribe se do sada nisam najeo. Zapravo jesam jednom kada sam jeo lososa u kineskom restoranu jer su majstori za začine i pripremu, i davno jos kada sam bio klinac - jeo sam gofa, mislio sam da je svinjetina, ni jedne koscice, mirisa ribe, nista sto bi mi smetalo, a meso je bilo fino i cvrsto ko svinjetina. Sve ostalo sto sam jeo je srednje zalostno. I uvek iznova sam morao slusati ono u stilu "ne zna svatko da ju pripremi" i tralalalala... Pa su ju spremali razni kuvari i samoki kuvari pa meni sve jedno riba smrdi i nije bas nesto extra. Cak i pastrmka iz nasih cistih voda i posle mariniranja meni nije bas nesto, dok ju svi hvale ja se trudim da osetim to dobro ali đaba. Svinjetina, Govedina-Teletina, Perad...to vam je bre mesoooooo! Meni su ribe samo za zabavu, iako ju jedem par puta godišnje. I koliko god bila zdrava, ipak njen miris meni ne paše. Šta da radim kada meni smrdi i ona riba koja valja za ribu bez izrazitog mirisa. Nekoliko puta sam dimio ribu, obradio ju tako da sam odstranio sve što pojačava njen miris/smrad ali to mi nije bilo nešto od čega bi bio sit... Zato za jedenje si imam kobasice, slaninu, pršut, šunku, kulen, čvarke, pečenicu, šnicle, krmenadle i ostale dobrote :-D A riba, eh ona je dobra samo na udici.

ugly_si

Senior member
Učlanjen(a)
03.04.2006.
Broj reagovanja
1
ode u off topic ali znate ono "riba je ocima radost a guzici zalost", uostalom jebo meso koje qrac nije pravio

Vrh Dno