MUSICARENJE JE KAO VIDEO IGRA

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
"Nema tice do prasice"! Od ribe se do sada nisam najeo. Zapravo jesam jednom kada sam jeo lososa u kineskom restoranu jer su majstori za začine i pripremu, i davno jos kada sam bio klinac - jeo sam gofa, mislio sam da je svinjetina, ni jedne koscice, mirisa ribe, nista sto bi mi smetalo, a meso je bilo fino i cvrsto ko svinjetina. Sve ostalo sto sam jeo je srednje zalostno. I uvek iznova sam morao slusati ono u stilu "ne zna svatko da ju pripremi" i tralalalala... Pa su ju spremali razni kuvari i samoki kuvari pa meni sve jedno riba smrdi i nije bas nesto extra. Cak i pastrmka iz nasih cistih voda i posle mariniranja meni nije bas nesto, dok ju svi hvale ja se trudim da osetim to dobro ali đaba. Svinjetina, Govedina-Teletina, Perad...to vam je bre mesoooooo! Meni su ribe samo za zabavu, iako ju jedem par puta godišnje. I koliko god bila zdrava, ipak njen miris meni ne paše. Šta da radim kada meni smrdi i ona riba koja valja za ribu bez izrazitog mirisa. Nekoliko puta sam dimio ribu, obradio ju tako da sam odstranio sve što pojačava njen miris/smrad ali to mi nije bilo nešto od čega bi bio sit... Zato za jedenje si imam kobasice, slaninu, pršut, šunku, kulen, čvarke, pečenicu, šnicle, krmenadle i ostale dobrote :-D A riba, eh ona je dobra samo na udici.

ugly_si

Senior member
Učlanjen(a)
03.04.2006.
Broj reagovanja
1
ode u off topic ali znate ono "riba je ocima radost a guzici zalost", uostalom jebo meso koje qrac nije pravio

Vrh Dno