acko23
Senior member
- Učlanjen(a)
- 01.07.2014.
- Broj reagovanja
- 5
Zdravo postovani musicari i vezaci musica. red je bio da vam se prestavim mada sam to trebao uraditi prilikom uclanjivanja na forumu ali evo sad ispravke
Zovem se Aleksandar rodjen sam u Leskovcu a sad zivim i radim u Austriju Odnosno u Bec. inace sam odrastao pored reke Juzna morava tu sam pocinjao sa prvim zabacajima musica u pocetku na vaser kugli onda mi je dosadilo jer mi vise nije bilo zanimljivo. Presao sam na varalicarenje dobro mi je islo od ruke ali mi i to kasnije dosadilo jer je uvek skoro sve isto zabacis motas i to ti je to. kasnije sam kupio musicara cekrk mi je poklonio komsija a kanap drug. Ajde idemo jutro je sav radostan krenuo sam poceo sam sa zabacivanjem ali cvrc dva tri metra i to je nekad mi omane pa i 5 m to je bio vrhunac. eto mi novog problema riba radi ko luda juri muva a ja nista maler. sklopim stap i prva velika poljana je bila moja ajde sad vezbanje ali nista novo ponovo ista prica srecom naidje jedan stariji covek opremljen u fulu za musicarenje upita me sta radis to sine ja onako zbunjen pa zar ne vidis pecam, nasmeja se stari i rece daj mi tu motku i ajde ovamo jer ne uci se na livadi vec na vodi uze mi stap iz ruke i ode ladno ja za njim ko popisan. Kad smo dosli do vode stari mi je sve lepo objasnio kako sta i kad zamahivati to ti je to sinak sad evo i vezbaj evo ti i nekoliko musica i uci, onako postiden uzo onaj stap i poce aha malo sad ide bolje ajde da stavimo muvu sad je pa problem kako pada na vodu joj muke kad plusne kad polako pada i pojavi se po neki klenic al ga nema ko ulov problem i kontrajoj muke moje. ali ok vremenom je bilo sve ok ali kasnije pa problem za muve kad kako se ima kad nema novi problem jer nije uvek bilo para za kupovanje. pozajmljivao sam kad od prolaznika kad neko oce da da ksd od drugova koji isto kad kako daju. pokusavao sam sam nesto napraviti ali nije imalo veze vise je licilo na muvu kamikazu
jer nisam imao nista od pomocnih alata za vezivanje pa cak ni konac
sve me je to razocaravalo i vuklo ka ostavljanju musicarenja ali nisam se predavao bio sam uporan i evo sad je sve ok. ovo sam sad u mojoj radionici za izradu musica
a ovo su neke od mojih musica koje pravim i cesto pecam na njih
https://lh6.googleusercontent.com/-6jrOctYsBh0/VAsuaYgJRjI/AAAAAAAABYU/-HsGPYHhKUI/w831-h553-no/DSC05302.JPG[/img]
ovako sad izgledaju moje musice ako imaju nekih nedostatako molim da mi kazete radi izmena ili dodatka na njima