''Musicarenje ljeskovakom'' :)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Eto lepo objasnjeno....I ne moras svaki put da budes arogantan I drzak moze to I na lep nacin da se objasni kao u  drugoj  I  3oj  recenici...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Tenkara nije musicarski stap? Bojane tacno cu da izrezem.jedan leskovak i na sirov da pecam

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Palamuđenje... poanta je da se baca jedna muha bez dodatnih otežanja u vidu plovaka olova na struni itd. a kako i sa čim ćeš da je bacaš je tvoja stvar... odnosno tko može da odredi šta je za nekog mušičarski pribor i koliko on sastavnih dijelova ima...
Da li znači ako lovimo mušičarskim štapom i rolom na 9-12m French lidera bez upotrebe kanapa da je to mušičarenje a recimo ljeskovak ili bambus bez role sa komadom kanapa i predvezom te jednom muhom na kraju cijelog sistema da to nije i da bi ti neko zabranio da loviš takvim priborom na Gradcu?
Garantiram da ne bi ne samo na Gradcu nego niti na Ribniku niti na Plivi ma nigdje ti ne bi branili 100%  :whistle: 

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Na Ribniku i Sani Ti ne bi branili???
Pa nisam bas ubedjen u to ali posto tamo nisam isao od 2008.....svasta se dalo promeniti..
E sad, jel dozvoljena vaser kugla, jer su i tu musice???
To sam video na Sani....tada  :(

A i dalje tvrdim iostajem pri tome da moze biti pitanje tumacenja, desifrovanja ili ti vidjeneje svega...sto posedujemo na vodi a od strane ovlascenog lica...tj. ribocuvara...a znaju se pravila ponasanja i kojim priborom se sme a kojim ne sme!!!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ja totalno ne razumen zasto bi bilo ko normalan pecao na leskovak? sumnjam da je bilo ko toliko finansijski ugrozen da nije u stanju sebi da kupi kineski stap za manje od 500 dinara
ja da sam ribocuvar i ako bi kojim slucajem neko dosao da peca u reviru sa takvim stapom ...ja bi ga napenalio spicarom u dupe  i pravac kuci :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Vaz dvojica se previse nesto slazete.... e to ja ne razumem..... ili razumem [emoji14]

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
to ne sluti na dobro  :nowink: izgleda da ce kometa da rokne u zemlju i da nas sve pobije kao dinosauruse  :-\

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
to ne sluti na dobro  :nowink: izgleda da ce kometa da rokne u zemlju i da nas sve pobije kao dinosauruse  :-\

ili maric pobedjuje na GRADCU

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ahahahahahaahahha...  maricu javi seeeeeee

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Vidim da dosta vas smatra da musicariti ljeskovakom nije nista specijalno. I jebena tenkara je vrsta musicarenja pa zasto onda ni ljeskovak ne bi bio... Ocigledno su sasats i Simpson veoma dobro finansijski potkovani pa zato i pricaju kako su ljeskovaci bolidi i kako svako sebi moze da priusti musicarski prut... Pola srvije to moze samo da sanja, dvije trecine Crne Gore...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Nisi ih razumeo druze samo su rekli da je uzaludno musicariti prutom kad mozes musicarski stap naci za 20 30eura..

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
rocket, nisam dobro finansijski potkovan i kupovina svakog dela musicarskog pribora i opreme predstavlja solidan udar na moj budzet . ali ako neko nije u stanju da izdvoji 100e za neki jeftiniji a opet veoma kvalitetan komplet onda treba da potrazi drugi hobi . ja se ne bavim sportovima koje nisam u stanju da finansiram.
ali sve to nije bitno , bitno je da ima kod kineza da se kupi fiksni teleskopski stap za manje od 5 evra koji je svemirski brod za leskovak . kome je i 5 e skupo sigurno nije u stanju ni dozvolu da kupi i definitivno ne treba da se bavi ribolovom  :nowink:

Vrh Dno