''Musicarenje ljeskovakom'' :)

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Ja sam fino naveo razloge zbog cega sam odlucio probati ljeskovak. Niste vi mene dobro ukapirali ocigledno... :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sto onda kukas na finansije? ako hoces da se bavis etno ribolovom tebi onda i nije do ribolova . ne razumem kakvo ces zadovoljstvo da imas ako drzis motku u ruci i pecas ?

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
A kako si ti to zakljucio da ja kukam na finansije??? Ako sam naveo realno stanje onakvo kakvo jeste ne znaci da se to odnosi i na mene... Ja sam fino rekao da bih zelio da i to probam a ni jednom nisam rekao da zelim time da se bavim jer sam neka sirotinja...

Simpsone, dodji malo brate da pecas kod nas, u zemlju koja je najbogatija rijekama u Evropi, dodji. Bjesi od tog prljavog Dunava i tih nizerazrednih riba, dodji malo do nas. I divlji ste narod i vi isto kao i mi tako da ti taj dinamit ne pije vodu...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sunce, mi smo dinamit prepisali od vas, vi ste to prvi uveli po odobrenju kralja Nikole :D

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Opusti se covjece, dodji da pecas malo na planinskim rijekama, imamo ih bre vise nego Dunava... ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ahaha ma nemate vode koliko je ima Sava, Dunav je toliki da moze da vam "proguta" celu drzavu, aman. :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
rocket, imate reke kao malo koja drzava . jos ribe da imate bili bi ispred slovenije

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Sasa jbg, sta da ti kazem, tuga i zalost. los smo narod skroz... Ja odem u ribolov, iskljucivo C&R ali nikakve svrhe nema kada tirolci, vaserasi i nemoralni varalicari sve to posle mene poplaste...  :(

Vrh Dno